Mam takie pytanko i zarazem prośbę.
Gdzie mogę wywiesić plakaty dotyczące wyjazdów. Osiedle akademickie, uczelnie (nie wszystkie godzą się na wywieszenie plakatu)... ?
A teraz prośba do studiujących w innych miastach niż Wrocław, czy ktoś z Was mógłby powiesić plakacik na swojej uczelni?
Dzięki , jenusia a w którym akademiku mieszkasz? Tydzień temu miałam "plakatowanie" na osiedlu akademickim.
sytuacja z jednego akademika, numerku nie pamiętam: grzecznie mówię do pani recepcjonistki: "dobry wieczór czy mogłabym powiesić plakat? (widzę, że jest tablica z podobnymi ogłoszeniami), po czym pani mówi: " nie nie mamy do tego jeszcze odpowiedniej tablicy", spojrzałam na nią, na tablice, którą obie widziałyśmy i skomentowałam to "aha, no właśnie widzę". Pani zmieszana, zrobiła się purpurowa.
Grześ- ze szkół średnich wchodzę w grę tylko "szkoły gastronomiczne", bo właśnie z tej branży jak i turystycznej i hotelarskiej szukamy ludzi.
Dodatkowy minus- żeby odwiedzić choćby kilka wydziałów UL to przynajmniej cały dzień jazdy (tramwajem).
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum