Moim zdaniem, najlepsze torty i ciastka sa w Edenie, lekkie ipuszyste. Gagatek tez jest ok ale torty juz "ciezsze" za to super bajaderki. A co do cukierni "Jarek" ciezko strawne kremy, malo smaczne. A i jeszcze lody, a wlasciwie desery lodowe w Edenie 300% lepsze niz w Jarku.
_________________ Sarkazm to najniższa forma dowcipu, za to najwyższa forma inteligencji...
A i jeszcze lody, a wlasciwie desery lodowe w Edenie 300% lepsze niz w Jarku.
Zgadzam się w 100, a nawet 300%
Są smaczniejsze, a poza tym nadziałam się kiedyś na deser u Jarka z zepsutymi owocami. Nie pamiętam dokładnie, ale były to chyba brzoskwinie.
BTW
Jakie desery można zjeść w Galerii Łódzkiej... Ale to już inna bajka.
Moim zdaniem, najlepsze torty i ciastka sa w Edenie, lekkie ipuszyste. Gagatek tez jest ok ale torty juz "ciezsze" za to super bajaderki. A co do cukierni "Jarek" ciezko strawne kremy, malo smaczne. A i jeszcze lody, a wlasciwie desery lodowe w Edenie 300% lepsze niz w Jarku.
Nic dodać nic ująć...
_________________ "Być gwiazdą,gwiazdą ludzi fantazją.."
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-11-05, 16:35
zależy kto co lubi:) ja lubię torty od Gagatka, za tortami z Edenu nie przepadam są dla mnie za mdłe, jednak desery to tylko tam Jak widać są gusta i guściki
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Ja u Jarka nie kupuję odkąd się natknęłam na nieświeżą babeczkę.
No właśnie... miałem przyjemność, a raczej nieprzyjemność zakupu tortu urodzinowego. W dzień zakupu był jeszcze w miarę świeży, natomiast następnego dnia rano bita śmietana na torcie skisła po prostu, nie dało się jeść.
Jakiś czas wcześniej znajoma kupiła ciastko z jagodami, które też okazało się nieświeże. Nie polecam.
W CMG kupiłem parę tygodni wcześniej torta, wytrzymał spokojnie 4 dni i smaczny był do ostatniego kawałka.
dla mnie ciasta od Jarka są zbyt "naperfumowane" , te sztuczne aromart aż staja w gardle, momo to lubię czasem zjeść małą babeczke malinową czy winogronową
najlepsze moim zdaniem są od Gagatka i z Edeny
od Klimczaków też niczego sobie
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum