Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2007-11-19, 13:04 Map24 Mobile - Świat Map24 w Twojej kieszeni
Całkowicie darmowa Mapa Swiata w twojej kieszeni.
Przegląd właściwości:
Pełna mapa Europy, Ameryki Północnej, Ameryki Południowej, Bliskiego Wschodu, Australii/Nowej Zelandii Nowość!!
Wiele języków: arabski, czeski, angielski, fiński, francuski, niemiecki, islandzki, polski, włoski, portugalski, hiszpański Nowość!
Łatwość w użyciu
Błyskawiczne wyświetlanie mapy
Czytelne plany miast
Wyszukiwanie z zastosowaniem jednego pola
Łatwe planowanie trasy podróży
Punkty zainteresowania (POI) jak parkingi, hotele, wypożyczalnie samochodów etc.
Import osobistej książki adresowej z MyMap24
Zawsze aktualne mapy z serwera Map24
Widok mapy 2D lub 3D
Ja juz sobie zaintsalowałem na Nokii 6630 - działa świetnie.
Pełny opis i link do ściągniecia programu
MAP24 - download
Drogę do manufaktury map mi wyznaczył przez Piotrków i Rzgów ca 132km.
Dokładnie tak, jak napisał Administrator. Praktycznie każda mapa działa na takich zasadach, że często domyślnie pokazuje trasę najszybszą (wybieraną bardziej uczęszczanymi drogami - o większej przepustowości).
mareks, są pewne algorytmy które określają trasowanie przebiegu drogi.
Dla Ciebie może najszybsza i najkrótsza, ale taka mapa podaje Ci najszybszą trasę w oparciu o prawo ruchu drogowego, a nie prucie przez Widawę ponad 100km/h.
Rozumiesz już?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum