dawno nie było nowego tematu wiec może cos podpowiem....
Dziewczyny co was ostatnio zaskoczyło ze strony waszej drugiej połowy???
ja przyznam, że nigdy bym nie pomyślała, że mój mężczyzna zawsze w biegu, ruchliwy zainteresuje sie takim, z pozoru nudnym, hobby jak wędkowanie, a więc....
moja druga połowa.... łowi rybki
wciągnął sie do tego stopnia, że marzy mu sie karta wędkarska i własny sprzęt (bo jak na razie korzyta ze sprzętu mojego tatuska )
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
A ja zauważyłam zmiany w moim koledze. Zawsze był imprezowiczem a tu nagle....siedzi w domku i przestał imprezować, normalnie szok!
Myślałam, że sie zakochał a on mi na to że nie
Stwierdził,że sie starzeje
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
U mojej drugiej bylej polowki zauwazylam rzecz, ktorej bym sie totalnie nie spodziewala. Nie bede wnikac w cala historie, ale kiedy go poznalam chodzil na mecze tej samej druzyny co ja. wszystko pieknie ladnie, kazdy mecz az tu nagle sie okazalo, ze jest hoolsem naszej wrogiej druzyny takze sie skonczylo
_________________ ...Shake your boom boom Beybe!! Tak, tak jest ok!!...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum