Mam pytanko: czy napisaliscie już list do Św. Mikołaja??
Liczę na to, że spotkam go osobiście w czwartek, bo szkoda trochę kasy na znaczek pocztowy potrzebny do wysłania listu do Laponii. Może przynajmniej jakiś renifer stanie mi na drodze i przekażę mu, co ma powiedzieć św. Mikołajowi.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2007-12-03, 21:44
Mateusz napisał/a:
Pisanie listu jest dobre jak chcesz wysłać go bliskiej osobie, to wtedy kilka, kilkanaście minut spędzonych na pisaniu listu i dekorowaniu go sprawia dużą frajdę osobie, która go przeczyta...
Dokładnie Mateusz, dokładnie... Ja tam do tej pory piszę listy miłosne... Nic nie działa na kobiety tak jak listy i kwiaty
Do tej pory mam list od mojej ukochanej niestety już byłej koleżanki... Papier przyjmie wszystko, czasem i te najskrytsze i najpiękniejsze myśli...
Co do listu do św. Mikasia, to niestety od kilku lat to ja dostaję listy co Mikaś ma załatwić, a nie odwrotnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum