Krzysztof, niegłupi pomysł ale znając życie jak jest tylko kilku zwolenników koszulek na tak dużą rzeszę forumowiczów to już widzę te naklejki na autach
Chyba będę brał zaliczki
Ferbik, zrób projekt i kosztorys.
Mam pomysł, ale najpierw musze znać cenę.
P.S.
Co do koszulek, to ja np. nie jestem zwolennikiem chodzenia w takich "ciuchach".
I przypuszczam, że większość forumowiczów też.
Ale naklejkę bym sobie przylepił na autku.
Ja ze wzgledow czasowych też się wcześniej nie wyrobię jak dopiero przed świętami.
Dam znać, ale Krzysztof dobrze by było żebym wiedział o co Ci mniej więcej chodzi.
Ferbik, chodzi mi o forumowe nalepki sponsorowane przez jednego lub kilku sponsorów, wzamian za umieszczenie jego loga na naklejce (oczywiście w "miniaturowej" postaci).
Myślę, że wtedy takie naklejki mogły by być dla użytkowników za darmo.
Krzysztof, to nie jest nakład 2000 żebym sprzedawał po 2 zł Nie jestem fabryką naklejek, a przygotowanie tego w formie pojedynczych liter czy druk solwentowy na naklejce nie jest jak Ci się wydaje taki tani przy małym nakładzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum