Wysłany: 2007-12-13, 20:34 Gdzie na sylwestra i w czym? :))
Hej babeczki zbliża się Sylwester, macie może jakieś pomysły już na jego spędzienie??
I najważniejsze dla kobiet pytanie co macie zamiar na siebie włożyć oczywiscie każda z nas pewnie bedzie pisać: ja nie mam się w co ubrać
Wiec poplotkujmy troszkę o sylwestrze
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-12-14, 01:04
ja jadę do znajomego na domówkę;) nie ma to jak spędzić ten wieczór z przyjaciółmi w kameralnym gronie;) a ubiór-nie myślałam bo mało ważne;) ważne z kim, szkoda że bez mojego Skarba, ale trudno...
hmm... ja jadę w góry przewidziany strój na dzień to strój narciarki przewidziany strój na wieczór hmm... raczej luzacki ale seksowny bo na pewno bedzię jakaś mała impreza w kameralnym gronie moich towarzyszy... strój na noc hmmm...
No tak, gdzie na sylwestra wyląduję to już wiem imprezka domowa, ale czuję ze będzie ciekawie
Gorzej jest z ubiorem mam fajny gorset i fajne rajstopki ale nie mam reszty a moze tylko te dwie części garderoby założyć?
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 215 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-12-30, 13:47 Re: Gdzie na sylwestra i w czym? :))
wybieram się na domówkę jesli takowa sie odbędzie ... ze strojem mam mały kłopot bo pojęcia nie mam jaki "kamuflaż" będzie preferowany .... aaaale liczy się wyobraźnia !
_________________ Koniec jest już w początku, a jednak brnie się dalej...
Wybieram się na prywatkę, jutro z rana robię już jedzonko, co by mieć dużo czasu na strojenie, czesanie i makijaż Zakładam rajstopy w kolorze pomarańczy, a raczej żółtawy oranż , ciemny turkus sukienkę i sweterek również oranż. Choć raz w roku będę niebanalna, bo do szkoły nie mam czasu nawet się stroić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum