Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-12-31, 11:11
Prywatka w miłym, mieszanym, ośmioosobowym gronie znajomych i przyjaciół. Pewnie będzie też okazja porozmawiać o BIZ-ie , bo w tym gronie oprócz mnie, będzie jeszcze jeden forumowicz. Ale że każdy z obecnych tam facetów, za kołnierz nie wylewa , to może się okazać że nie będziemy pamiętać o czym była rozmowa .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Ja spędzę tegorocznego Sylwestra w gronie dobrych znajomych na swego rodzaju prywatce, która odbędzie się nie w domu, a w trochę innym lokalu należącym do mojego kumpla. Liczę na to, że powtórzy się scenariusz z zeszłego roku... a wtedy bawiliśmy się tam świetnie.
Za pół godziny jedziemy z dziewczynami przygotować kilka dań już tam na miejscu. W końcu dobre jedzenie na takiej imprezie to połowa sukcesu.
miko 005 napisał/a:
może się okazać że nie będziemy pamiętać o czym była rozmowa
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 883 Piwa: 12/4 Skąd: Planeta Ziemia
Wysłany: 2007-12-31, 17:20
Jak na emeryta przystało, w Sylwestra czekają mnie same przyjemności.
Najpierw, razem z babcią, będę bawił wnusię, a po północy przywoził balowiczów.
Tak to jest, jak człowiek stary i abstynent.
Przy okazji Wszystkim życzę szampańskiej zabawy, a w Nowym Roku wszelkiej pomyślności i dużo dużo zdrowia.
Wczoraj po poludniu ktoś mi humor popsuł i sadziłam ze będzie to najgorszy sylwester w moim życiu.
Ale wyladowałam na fajnej domowej imprezce i było zarąbiście zmienili mi imie z Asi na Asiusię były tańce połamańce, niektóre bardzo ciekawe
Dochodze do wniosku,że jak jest dobre towarzystwo to nieważne czy dom czy nie dom ale zabawa jest super!!
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum