Mam problem z zalogowaniem się w Naszej Klasie.Zmieniłem hasło dostałem link aktywacyjny i nic, zarejstrowałem się drugi raz pod innym adresem i nic.
Na innym komputerze swoim loginem i hasłem mogę się zalogować bez problemu a u siebie wyskakuje cały czas -zaloguj się.Czytałem też o takim przypadku na forum Onetu.
Próbowałeś czyścić ciasteczka lub wejść z innej przeglądarki? Może próby logowania odbywałeś w trakcie "godzin szczytu", kiedy portal pracuje jakby chciał a nie mógł?
Czyściłem,zarejstrowałem i aktywowałem sie od ręki a zalogować się nie mogę o 6 dni.Po pierwszej rejestracj przez trzy dni było ok. potem już nic mimo że połączenie miałem bo się zarejstrowałem na drugim adresie.
Może to i banalne - ale czy odświeżałeś stronę jeśli wczytywanie stało w miejscu ekranu logowania? U mnie najczęściej to pomaga, choć przyznam, że czasem zupełnie wejść poza stronę główną się nie da.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum