A co sądzicie, żeby dział Fotografika - który notabene trochę (słowo wymoderowano) - przemianować na dział Hobby i wrzucać tam tematy związane z hobby forumowiczów?
Oczywiście zadaniem wszystkich moderoatorów byłoby przenoszenie odpowiednich tematów ze swoich działów do tegoż działu.
Czekam na Wasz odzew.
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-01-05, 12:53
Juz ktos kiedys proponowal zalozenie takiego dzialu ale nie spotkalo sie to z ogolna akceptacja. Mnie sie wydaje ze caly dzial na temat hobby forumowiczow nie jest dobrym pomyslem. Temat o hobby tak ale na dzial to chyba za malo tego bedzie. Ale jesli reszta bedzie za utworzeniem nowego dzialu oczywiscie poprzenosze odpowiednie tematy
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2008-01-05, 14:05
Ferbik napisał/a:
A co sądzicie, żeby dział Fotografika - który notabene trochę (słowo wymoderowano) - przemianować na dział Hobby
Generalnie rzecz biorąc to zima nie jest najlepszym czasem na dzielenie się swoimi zdjęciami dlatego w tym okresie mogą sie zdarzać małe przestoje. Jak siegam pamięcią to swego czasu robilo sie "plenerki fotograficzne" i było super. Niestety gdzies ta idea zatraciła sie po drodze. Hobby jak hobby każdy ma inne i nie zawsze sie chce opisywac jak to było np. na rybach kilka godzin i sie nic nie złowiło . Jak dla mnie dzial narazie niech pozostanie niezmieniony, a wiosną statystyki może podskoczą
Tyle z mojej strony ( moderator działu fotografika )
Hmm, przeciw. Poczekajmy z decyzją - osobiście chętnie bym dzielił się własnymi fotkami na bieżąco, lecz póki aparatu nie naprawię, nie będzie na to szans...
Ja tylko rzuciłem sraczkowatą (luźną czytaj) propozycję i absolutnie nie mam zamiaru nikogo do tego przekonywać Po prostu widzę, że jest tu paru niezłych fotografików, tylko ostatnio mało czasu na wszystko (autopsja).
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2008-01-06, 08:51
jestem za poszerzeniem działu fotografika na hobby - podejrzewam że możemy się jeszcze zdziwić jakie ludzie hobbby mają - od zbierania zapalniczek po rokłady tramwajowe..
dodatkowym atutem jest to, że można pokazać innym swoje pomysły na spędzanie wolnego czasu..
a nazwanie działu "hobby" nie eliminuje wszak z niego fotografiki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum