Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-01-09, 16:04
Jak dla mnie bezkonkurencyjna kosmetyczna jest pani Ela przyjmuje na sadach kolo Mlekoluksa. Co do solarium to calkiem dobre jest w Kleopatrze na ulicy Kopernika.
polecam zakład na ulicy Zamenhofa, jest tam fryzjer, kosmetyczka i solarium
osobiście nie korzystałam tylko z fryzjera, bo wolę iść do Sylwii w Stodołach, natomiast solarium jest nowiutkie i działa świetnie, zabiegi u kosmetyczki też ok
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 11 Lis 2006 Posty: 92 Skąd: ss ;]
Wysłany: 2008-01-09, 17:14
Panterka napisał/a:
Jak dla mnie bezkonkurencyjna kosmetyczna jest pani Ela przyjmuje na sadach kolo Mlekoluksa.
popieram i polecam również.
_________________ "Informacja nie jest wiedzą. Wiedza nie jest mądrością. Mądrość nie jest prawdą.
Prawda nie jest pięknem. Piękno nie jest miłością. Miłość nie jest muzyką. Muzyka jest najlepsza..."- Frank Zappa
ja jeszcze mogę polecić solarium na Św. Barbary (kolo Casyna) pani wydaje karę, gdzie 10te opalanie jest gratis. Solarium ok 1 zł, raczej nie ma kolejek, z zawsze można zarezerwować telefoniczne, poza tym jedno solarium (pewnie jest troszkę słabsze lub starsze, dziewczyny wolą smażyć się na tym mocnym najwidoczniej bo to to jest często wolne) kosztuje 0,70 gr.
miła obsługa i w ogóle polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum