Wysłany: 2008-01-27, 16:25 Bez Top Gear na TVN Turbo
....jak w temacie więc powstaje pytanie - po co komu TVN Turbo? Kiedyś oglądałem a teraz zapodają jakieś wędkowanie, wiejski tuning itp.
Cytat:
Mamy złą wiadomość dla widzów TVN Turbo. Stacja nie pokaże najnowszego sezonu bijącego rekordy popularności nie tylko w Wielkiej Brytanii ale także w innych krajach, programu „Top Gear”. Cieszyć mogą się jedynie abonenci Cyfrowego Polsatu oraz niektórych sieci kablowych.
Produkująca program brytyjska sieć BBC nie chce sprzedać polskiemu nadawcy praw do emisji dziesiątego sezonu. Powód jest jednak niezwykle prosty. Najnowsze odcinki „Top Gear” pojawią się na antenie BBC Knowledge, jednego z czterech kanałów tematycznych, którymi zastąpiono w Polsce BBC Prime.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-01-28, 09:24
Heh ja mam szczęście bo mam i to i to, ale kurcze znowu panowie nie przesadzajcie, że tylko na TVN Turbo dobry był TG... Fakt był najlepszy, ale można znaleźć jeszcze parę innych ciekawych...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum