Znalazłam na jednym portalu ze śmiesznymi tekstami coś takiego:
1.jeżeli czegoś chcesz, to wystarczy o to poprosić. Postawmy sprawę jasno: jesteśmy prości. Nie rozumiemy żadnych subtelnych, pośrednich próśb. Pośrednie prośby nie działają. Te pośrednie pozostawione bezpośrednio pod naszym nosem tez nie działają. Po prostu powiedz, czego chcesz!
2. Jeżeli zadajesz pytanie, na które nie oczekujesz odpowiedzi, nie dziw sie, ze otrzymasz odpowiedz, której raczej nie chciałaś usłyszeć.
3. My jesteśmy PROŚCI. Jeżeli poproszę o podanie mi chleba, to nie mam na myśli nic innego. Nie mam do ciebie pretensji, ze go nie ma na stole. Nie ma tu żadnych niedomówień czy żalu. My jesteśmy naprawdę prości.
4. My jesteśmy PROŚCI. Nie ma sensu pytać mnie, o czym myślę, bo przez 96,5% czasu myślę o seksie. I nie, nie jesteśmy opętani. To po prostu podoba nam sie najbardziej. Jesteśmy PROŚCI.
I tak sobie myślę, ze coś w tym chyba jest
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum