Mam pytanie, czy jest możlowość w Internet Explorer 6.0 z nakładką Google, otwierać osobne okno z nowym adresem, zaznaczam że nie chodzi mi o otwieranie strony w nowym oknie, a właśnie drugiego adresu i następnych. Dzięki za informacje.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-02-03, 19:30
Otwierać w nowym oknie strone można A o to o co Tobie chodzi Maru czyli w nowych kartach nie można, tak jak napisał twiggy albo IE 7 albo inna przeglądarka
Dzięki za pomoc. 12 lutego będzie aktualizacja do IE7 to pobiorę, podobno są na niej straszne zawiechy, narazie zainstalowałem Operę i muszę przyznać że zaciekawiła mnie. Poczekam tydzień i może przejdę na Operę. Moderatora proszę o uruchomienie przycisku "POMÓGŁ" dla twiggy.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Maru, nie musisz instalować IE7.0. Alternatywą jest Avant Browser, który jest nakładką na IE i działa na jego engine. Do pobrania tutaj: www.avantbrowser.com
Co do punktu pomógł to tylko i wyłącznie może dawać w danym wątku jego autor, czyli w tym wypadku Ty.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-02-04, 15:14
Maru ja długie lata siedziałem na IE ale jakiś czas temu zmieniłem na Firefox'a i powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolony, to że otwierasz w nowych kartach jest świetne a na dodatek Firefox np pokazuje Ci błędy ort w pisanym przez Ciebie tekście
Zainstalowałem Operę i IE7, teraz narobiłem sobie bigosu. Przyzwyczajenie do IE a z drugiej strony Opera wydaje mi się bardziej przyjazna. Używam tej i tej, jednak wygra chyba Opera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum