Pomogła: 4 razy Dołączyła: 13 Sie 2007 Posty: 91 Skąd: z bliska ;)
Wysłany: 2008-02-10, 12:24 Ortodonta
Był już temat dentysta dla dzieci, a teraz kolej na ortodontę.
Szukam dobrego specjalisty w Wieluniu. Kto może polecić lub ewentualnie odradzić któregoś lekarza?
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-02-10, 12:42
Ja na pewno mogę odradzić panią Krystynę Dmochowską, chodziłam do niej dawno temu i nawet nie wiem czy jeszcze się tym zajmuje ale w każdym razie nie polecam. Wydaje mi się ze możesz zapytać w Poddencie, tam powinien być ortodonta.
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-02-10, 12:51
Pani Dmochowska przyjmuje na ulicy Zamenhofa, poza tym nie wiem czy jeszcze sie tym trudni, ponieważ jak ja do niej chodziłam to były jeszcze te aparaty starej generacji. A nie polecam ponieważ przebieg wizyty u tej pani zależał od jej humoru. Jeśli ktoś ją wcześniej zdenerwował to potrafiła być bardzo niemiła a to chyba nie jest najlepsze podejście do dzieci.... Co do Poddentu to tam mają wykwalifikowaną i uprzejmą kadrę więc warto tam spróbować.
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2008-02-10, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 7 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2008-02-11, 00:53
A no jeżeli to lekarz dentysta ze specjalizacją w ortodoncji to znaczy, że specjalista
Dominika, no niby nie można ale niektórzy się zajmują- parają ale to niebezpieczne...
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2008-02-11, 18:04
akirus napisał/a:
Ciekawy wątek, bo ja sama muszę iść z moją małą do ortodonty i nie wiem czego sie chwycić,
A może ktos wie jak prezentuja sie panie z przychodni w Zugilu, bo zostały mi polecone, tzn ortodonta.
ojjj jeśli chodzi o mnie nie polecam,w ogóle jacyś beznadziejni.Zanim trafiłam z mała do PODDENTU byłam w Zugilu.Pierwsza wizyta,obejzenie ząbków nastraszenie dziecka potem skierowanie do ortodonty.Tam obejzenie ząbków i 25 zł....zaproszenie na drugą wizyte gdzie miał być zrobiony odcisk ...25 zł ,niestety nie udało sie zrobic bo dziecko było zbyt przerażone,zaproszenie na trzecią wizytę ...już nie poszłam.Poddent pierwsza wizyta odcisk,druga przymiarka,trzecia odebrany aparat ,córka w 7 niebie bo dostała różowy z brokatem i Pani przemiła.Koszt tylko aparatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum