...użyłem specjalnie określenia "stare babki" (którego nie uważam za obraźliwe a bardziej jako humorystyczne) bo jakbym napisał że chodzi o "moherowe berety" to ktoś mógłby się obrazić...
Ostatnio zmieniony przez Zygmunt Stary 2009-02-27, 14:00, w całości zmieniany 1 raz
Przeczytajcie tutaj... To co zamieścił Zygmunt to jest wycinek całości.
Zygmunt uważaj żebym ja nie zaczął cytować określeń wyrwanych z kontekstu uzywanych przez ciebie, bo dopiero sie uśmiejemy.
Pozdrawiam Zygmuncie i aby dołożyć troszkę humoru w Twój temat, publicznie napiszę, że bardzo mi pochlebiasz wstawiając w stopkę moje cytaty a w zasadzie uwagi skierowane wprost do Ciebie. Dodatkowo smaku dodaje cytowany przez Ciebie i dodany również do stopki § 4 pkt. 7 regulaminu forum.
Naprawdę jest mi niezmiernie miło z tego powodu i obyś te uwagi wziął sobie tak poważnie do serca jak to, że umieszczasz je w swoim profilu.
Jaro:
No cóż , traktuję Twoje uwagi z należytym ... humorem...
Humorystyczne aspekty swojej wypowiedzi podniósł mój interlokutor, stąd te znaki zapytania, rozumiem że są do niego, a nie do mnie...
A ja cóż, rozumiem że poziom dowcipu może być bardzo różny, zacytuję za Jackowskim:
Cytat:
Oto autentyczny zapis z zebrania redakcji pewnego tygodnika. Temat: Przygotowanie numeru przypadającego na Boże Narodzenie i Nowy Rok. Obecnych dziesięć osób. Fragmenty rozmów, wypowiedzi:
- O czym mamy pisać, o klechach?
- Że co, że (...) dzieci?
Ogólny rechot, aplauz...
- Że taki klecha z babą?
Rechot wzmożony.
Na to redaktor naczelny:
- Dajcie spokój klechom... No i co z tego, że się nażre i (...) na babę...
Więc powiem jeszcze coś humorystycznego.
Napisałem "stare babki" i podniosła sie wrzawa. Nikt natomiast nie spojrzał że w nicku Zygmunt Stary jest to samo słowo
Więc skoro "stare babki" jest określeniem obrażającym babki to określenie "Zygmunt Stary" jest również obraźliwe dla Zygmunta.
Stąd wnioskuję o zmienę nicku Zygmunta Starego na Zygmunt Młody
Nooo teraz to sie nadaje do działu humor
Chętnie dalejpoprowadziłbym ta dyskusję, która i tak do niczego nie doprowadzi, jednakże obowiązki moderatora zmuszają mnie do skarcenia swojej własnej osoby za odbieganie od tematu oraz upomnienie siebie i innych forumowiczów, że posty nie na temat będą usuwane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum