Jeśli zakładasz nowy temat, to wiadomo: tworzysz nową wiadomość, następnie po napisaniu treści wiadomości wybierasz z dysku zdjęcia i wklejasz za pomocą opcji "przeglądaj" "dodaj załącznik". Jeśli dopisujesz się w już istniejącym temacie klikasz na dole "odpowiedz" i postępujesz tak jak przy tworzeniu nowej wiadomości. Pamiętaj, że wrzuca się zdjęcia od końca, żeby wyświetlane były w dobrej kolejności. Czyli dodajesz zdjęcia po kolei od ostatniego do pierwszego.
Nie wiem czy o to Ci chodziło
Jeśli mam zdjęcia np: w moich obrazach, to przeglądaj zaznaczam przykładowo cztery jednocześnie i następnie dodaj załącznik, i wyśłij czy tak.
I jeszcze jedno, jaka wysokość i szerokość fotek.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Jeśli mam zdjęcia np: w moich obrazach, to przeglądaj zaznaczam przykładowo cztery jednocześnie i następnie dodaj załącznik, i wyśłij czy tak.
Niestety nie, musisz każde zdjęcie wrzucić pojedynczo.
Maru napisał/a:
I jeszcze jedno, jaka wysokość i szerokość fotek.
Generalnie jeśli chodzi o wielkość zdjęć to nie ma specjalnie limitu wielkości. Ale dla ułatwienia przeglądania w powiększeniu optymalną rozdzielczością jest 800x600px przy 72dpi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum