Aha no właśnie tak myślałem ale baliśmy się tam wejść
w sumie się nie dziwie, te lokal nie zmienił się nic od X-lat, gdyby nie ten temat, nie wiedziałabym, że jeszcze istnieje, macie jakąś akcje wspierania (słowo wymoderowano) spelun na forum ? sprawcie Bild-Bar tam też może być miło i sympatycznie
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-02-12, 10:45
Basia napisał/a:
macie jakąś akcje wspierania (słowo wymoderowano) spelun na forum ?
Oj Basiu przesadzasz... Chyba nie widziałaś jeszcze speluny... Jak będziesz kiedyś w Rudzie Śląskiej to wybierz się do takiej knajpy - "U Glusia". Wtedy będziesz mogła powiedzieć, że doświadczyłaś obecności w pradziwej spelunie przez duże S..
Bilard Club, to oprócz Testy, miejsce w którym najczęściej bywam w Wieluniu w wolne wieczory... Lubie ten "swoj" klimat i to, że w spokoju można posiedzieć, napić się piwa, pogadać i przede wszystkim pograć w bilarda...
Bilard Club, to oprócz Testy, miejsce w którym najczęściej bywam w Wieluniu w wolne wieczory... Lubie ten "swoj" klimat i to, że w spokoju można posiedzieć, napić się piwa, pogadać i przede wszystkim pograć w bilarda...
Basia, skończ z ironią, bo z Twojego posta wynika, że mamy wspierać TR, żeby nie (słowo wymoderowano). Jak już pisałem: spot w Bilard Klubie ze względu na MOŻLIWOŚĆ SWOBODNEGO POROZMAWIANIA. A po to właśnie są spoty. Ktoś będzie później chciał iść do TR, niech idzie. Dla mnie temat wałkowania nad wyższością jednych świąt nad drugimi jest bez sensu, bo argumenty za TR macie żadne. Dlatego dalsza polemika na ten temat jest bezsensowna i prowadząca tylko do wprowadzania niezdrowej atmosfery na forum.
Basia, skończ z ironią, bo z Twojego posta wynika, że mamy wspierać TR, żeby nie (słowo wymoderowano). Jak już pisałem: spot w Bilard Klubie ze względu na MOŻLIWOŚĆ SWOBODNEGO POROZMAWIANIA. A po to właśnie są spoty. Ktoś będzie później chciał iść do TR, niech idzie. Dla mnie temat wałkowania nad wyższością jednych świąt nad drugimi jest bez sensu, bo argumenty za TR macie żadne.
a to dowcip ja tego nie zauważylam, ale okej
Ferbik napisał/a:
Dlatego dalsza polemika na ten temat jest bezsensowna i prowadząca tylko do wprowadzania niezdrowej atmosfery na forum.
zgadzam się, i dodam tylko że to nie MY wprowadzamy nie zdrową atmosferę, ale nie tylko ja mam takie zdanie wiec blaa blaa blaa The End
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum