dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2008-02-05, 10:00 Szukamy telemarketerki do pracy przy KKB w firmie ORANGE
Jak w temacie.
Normalna umowa o pracę, pełny etat, 2-3 miesięczny okres próbny.
podstawa+prowizja
Praca dla kobiety.
Podanie o pracę wraz z CV ze zdjęciem proszę wysyłać pod adres:
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-02-05, 12:58
dawid napisał/a:
praca pracy nie jest równa. Uważam ze to nic trudnego. Warunki pracy ok i zarobic tez można
Nie zrozumieliśmy się... Praca sama w sobie nie jest ciężka ale, może źle to zabrzmi, klepanie non stop tych samych regułek jest trochę monotonne i raczej mało rozwijające, lecz to tylko moje zdanie... Jeśli chodzi o zarobki to faktycznie całkiem niezłe, głównie uzależnione od systemu prowizyjnego...
dawid napisał/a:
bob_mistrz napisał/a:
mam nadzieję, że na zdjęcie patrzeć nie będziecie
czasem to pomaga "przesiać" różne Cv i wyeliminować nieporządane osoby ( i nie chodzi mi w tu o urode)
rozumiem, że chodzi o osoby znane, o których z miejsca wiadomo, że się nie nadają?? Bo inaczej tego nie potrafię zinterpretować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum