Wiem, brzmi dosyć nierealnie ale to jest już prawie pewne. Więcej informacji:
Wystąpią: Hunter, Mamroten Show, Populacja
Miejsce: Sala gimnastyczne przy Liceum Ogólnokszałcącym w Pajęcznie, ul. Sienkiewicza
Data: 9 grudnia (piątek) tego roku
Start: wejście o 16.00, start o 16.30.
Bilety: 20zł; dla uczniów LO w Pajęcznie 15zł (jeśli będą mieli przy sobie legitymację!). Jeszcze nie wiadomo w którym miejscu będzie można je dostać.
Co tu więcej pisać, koncert odbędzie się w ramach dni patrona naszego liceum, Henryka Sienkiewicza. Wszystko jest pewne na 90%, wkrótce pojawią się plakaty. Liczę na Waszą obecność, w końcu Wieluń leży blisko Pajęczna.
(nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat więc wrzuciłem go tutaj, jakby nie patrzeć dotyczy muzyki).
Narazie to nie jest jeszcze potwierdzone ale wszystko wskazuje na to że koncert się odbędzie.
SEBASTINUS Gość
Wysłany: 2005-12-04, 20:55
Koncert odbedzie sie napewno co do tego nie ma rzadnych wątpliwości jeżeli chcecie serdecznie zapraszamy! ! ! Bilety do nabycia w księgarni "DRAB" Jeżeli chcecie bilety możecie również zgłosić sie na mój adres e-meil sebastinus_m@interia.pl DO ZOBACZENIA NA KONCERCIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum