Blink, widac ze byles po spozyciu Nie trzeba bylo chuchac na obiektyw, a tak cale zdjecie zaparowane... Juz ci napisalem o tej focie Dodam, ze brakuje mi troszke, ale tylko troszke (wiedzac jak sie poswiecales robiac to zdjecie) pierwszego planu wyraznego w postaci drzewka czy czegos podobnego. Generalnie bardzo ciekawe. Sam lubie mgliste foty, a ostatnio u nas mgly jak na lekarstwo.
Właśnie skończyłem przeglądać ich stronę internetową.
Sam hotel, miejsce w którym jest położony i atrakcje które proponuje, zrobiło na mnie wielkie wrażenie.
Może kiedyś odwiedze to miejsce - "Cudze chwalicie, swojego nie znacie" - ot cała prawda.
Wysłany: 2005-11-15, 10:50
Miejsce urocze i przemiłe. Tylko cholernie drogie. Na szczescie bylem czyims gosciem.
robienie zdjęć z mgłą sa zawsze piekne bo nie widac niedoskonałości w wykonaniu oraz otoczeniu
rozumiem, ze mgliste zdjecia wg ciebie to banal ? bo wg mnie to jest kolejny temat do wykazania sie, przedstawienia czegos w takim klimacie itd. O jakich niedoskonalosciach mowisz? Bo jesli dobrze zrozumialem, to dzieki mgle na zdjeciach nie poznamy sie, czy fotograf jest do bani i czy otoczenie brzydkie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum