Jakiego ginekologa w Wieluniu mogłybyście polecić? Jak na razie byłam u Góry, ale nieciekawe wrażenia odniosłam. Taki ... mruk. Wizja kolejnej wizyty u niego nie jest przyjemną a niestety muszę odebrać wyniki cytologii, potem chce do innego.
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-03-05, 10:50
Doktor Puławski bardzo sympatyczny, odbierał mój poród poza tym nie miałam z nim do czynienia. Ja korzystam z usług pani Katarzyny Górskiej i jestem bardzo zadowolona. Przyjmuje u siebie w domu na ul. Paderewskiego.
Marta ja ostatnio wykonywałam USG piersi, w przychodni Eskulap, na 18-go stycznia. I wykonywał mi je nie ginekolog (nie musi).
Koszt samego USG 50zł.
Dziś jakbyś się tam zgłosiła to nie będzie myślę problemu.
Jak będzie trzeba to od razu zrobią ci biopsję.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-06-09, 14:17
Mnie się wydaje że najlepiej wybrać się do ginekologa. Zrobi USG i wyjaśni twoje wątpliwości. A taka zapłacisz za usg i później jeszcze za wizytę u ginekologa.
Ja ostatnio postanowiłam skorzystać z usług Pani Górskiej, ale nie jestem szczególnie zadowolona, w sumie sympatyczna, ale mało delikatna była...I już się zraziłam, więcej tam nie pójdę.
Polecam lekarza Puławskiego, przyjmuje w Sanmedzie.
Ciężko znaleźć dobrego ginekologa, który nie będzie od Ciebie ciągnął kasy. A jeśli chodzi o przekonanie, czy iść do babeczki czy do faceta. ... Myślę, że faceci mogą być nawet delikatniejsi w tych kwestiach. Oczywiście są też tacy, którzy nie mogą się powstrzymać od drętwych docinek, typu "słoneczko, aniołku, kwiatuszku". Tacy są dla mnie obleśni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum