Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2008-01-30, 12:32 MECZE KONTROLNE - ZIMA 2008
Warta Działoszyn - MKS Kluczbork 1:6 - mecz odbyl sie wczoraj tj. wtorek 29.I
www.mkskluczbork.pl
Victoria Szadek - Jutrzenka Warta 2:1 (2:1)
www.jutrzenkawarta.com
WKS Wielun - LZS Wydrzyn 2-2(1-2)
Bramki:K.Dudek,K.Wojcicki
Skład(3-4-1-2):M.Nowak-M.Błach,T.Napieraj,N.Jaworski-B.Matyja,S.Banaś,M.Majtyka,P.Dubiel-K.Kołaczyk-K.Dudek,K.Pietrzak
II Połowa:S.Olkusz-M.Błach,T.Napieraj,Ł.Rybak-M.Matyja,S.Banaś,M.Dwornik,P.Dubiel-K.Wojcicki-K.Dudek,B.Szymicki
informacja dodana przez Johny'ego na forum WKS Wielun
W niedziele o godz. 13.30 rozpocznie sie mecz Motoru Praszka i Victorii Skomlin (boisko w Praszce).
www.motor.praszka.pl
2 lutego - sobota godz.12.00, WKS Wielun podejmowal bedzie na boisku "w lasku" LZS Mierzyn.
informacja nieoficjalna z forum WKS Wielun
Mecze kontrolne Warty Dzialoszyn:
2 luty sparing z Jutrzenką Wartą - dom
16 luty sparing z Victorią Chróścice - dom
23 luty sparing z Zawiszą Pajęczno ... - miejsce do ustalenia
1 marca OKS Olesno
12 marca Włodar Częstochowa
www.warta.dzialoszyn.com.pl
Motor Praszka - Victoria Skomlin nie odbyl sie, poniewaz Motor Praszka nie zdolal skompletowac druzyny. Czyzby pierwsze efekty pracy nowych trenerow..?
www.victoriaskomlin.mojef...c.php?p=489#489
W ramach przygotowań do rundy wiosennej drużyny A- klasy rozegrały po kilka meczów kontrolnych. Tak prezentują się wyniki czołowych zespołów tej klasy rozgrywkowej.
Jaga Lututów- Warta Osjaków 1:2
Unia Sulmierzyce- Zjednoczeni Bełchatów 2:1, Chrząszcz, Wójcik
Astoria Szczerców - Unia Sulmierzyce 4:1, Chrząszcz
LUKS Gomunice -Unia Sulmierzyce 3:1
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-03-13, 14:49
Nie chciałem zakładać nowego tematu, więc napiszę w tym. Otóż Serwis Internetowy Wieluńskiego Klubu Sportowego po dłuższej przerwie znów można odwiedzić wpisując adres www.wkswielun.pl - zapraszam
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Spooky, zmieńcie te napisy w nagłówku strony, bo ten obrys to straszna wiocha. Zamiast tego daj jasny podcień. Generalnie strona ładna i czytelna.
Zaktualizuj sobie dane, bo np. masz nieprawidłowe odnośnie trenerów. Trenerem jest Waldemar Kolanek, młodzieżówek mi się nie chce wypisywać, ale tego nie masz uwzględnionego No i logo nie takie Terminarz stary... weź no się do roboty bo prezesowi naskarżę
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-03-13, 17:31
Ferbik napisał/a:
Trenerem jest Waldemar Kolanek (...) No i logo nie takie Terminarz stary... weź no się do roboty bo prezesowi naskarżę
Jeśli chodzi o trenera to faktycznie mam nieaktualne dane, zaraz to zmienię Ale trenerem seniorów nie jest Waldemar Kolanek, a Mariusz Gładysz. Jeśli chodzi o terminarz to już niedługo postaram się dać terminarz rundy wiosennej, a na nowe logo trzeba będzie trochę dłużej poczekać niestety No i tak w ogóle dzięki za ocenę strony Ferbik
Wysłany: 2008-03-13, 22:24
Ferbik napisał/a:
No nie wiem skąd masz dane, ale właśnie jestem po zrobieniu broszurki dla WKS-u
Trenerami są jak się okazuje Mariusz Gładysz i Waldemar Kolanek wspólnie A tak przy okazji to co to za broszurka?
Ferbik napisał/a:
Jeśli uzyskasz zgodę od prezesa klubu, to mogę podesłać w corelu.
Jak pewnie zauważyłeś mój serwis jest nieoficjalny, więc nie potrzebuję jakichkolwiek zgód zarządu klubu na modyfikację strony. Zmotywowałeś mnie do pracy nad nowym logo i efekt jest już widoczny na stronie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum