Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2008-03-10, 20:58
Dzisiaj była bardzo fajna pogoda, i mam nadzieje, że poniżej tej temperatury już nie zejdziemy i w bliskim czasie będze nowa edycja Forumowych Rajdów Rowerowych
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Jeszcze nie jest czas na rajdy... musi być naprawdę ponad 15 stopni, żeby było można coś zorganizować. W słońcu jest w miarę, ale wjeżdżając do cienia, odczuwa się jeszcze porę roku. Myślę o Was Nie martwcie się
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-03-10, 22:03
Ja już przygotowuję się do Forumowych Rajdów Rowerowych - wczoraj korzystając z dobrej pogody zrobiłem na rowerze 60km Mam nadzieję że już niedługo zrobi się jeszcze cieplej i będzie można się gdzieś wybrać z ekipą z forum
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Wysłany: 2008-04-07, 18:08
przejrzyj temat to sie dowiesz
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-04-07, 23:33
No to chyba czas pomyśleć o jakimś konkretnym terminie, bo zaczyna się robić naprawdę ciepło W tym tygodniu raczej nie, bo zapowiada się deszczowo, ale w przyszłym?
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
jestem za przydalaby sie jakas wycieczka rowerowa no a jesli chodzi o teren to moze niech kazdy da swoja propozycjie i cos moze sie zlozy z tego wszystkiego
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-04-08, 18:04
typek napisał/a:
no a jesli chodzi o teren to moze niech kazdy da swoja propozycjie i cos moze sie zlozy z tego wszystkiego
To ja zaproponuję:
Ferbik napisał/a:
Wieluń-Gaszyn-Kadłub-Kocilew-Ożarów-Wróblew-Skomlin-Mokrsko-Komorniki-Ożarów-Krzyworzeka-Turów-Wieluń.
Trasa przyjemna, dużo terenów, piękne widoki, bocianie gniazda, skansen, itp. Jechałem w tamtym roku - coś wspaniałego
Wysłany: 2008-04-08, 18:15
Znowu EWI 1 ... Ja narazie o rajdach nie chce pisać bo pewnie dopiero od 26 kwietnia będe mógł gdzieś się wybrać
To ja zaproponuję: Ferbik napisał/a:
Wieluń-Gaszyn-Kadłub-Kocilew-Ożarów-Wróblew-Skomlin-Mokrsko-Komorniki-Ożarów-Krzyworzeka-Turów-Wieluń.
Trasa przyjemna, dużo terenów, piękne widoki, bocianie gniazda, skansen, itp. Jechałem w tamtym roku - coś wspaniałego
Trasa: 66.00 km (45.00 km teren)
moje tereny
A pojedziesz z nami??
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum