Wysłany: 2008-04-14, 22:32 POSZUKUJE DOBREJ I SZYBKIEJ KRAWCOWEJ
Mówiąc DOBREJ mam na mysli osobę potrafiącą "skopiować" np.sukienkę ze zdjęcia
a mówiąc SZYBKIEJ mam na mysli taką,która potrafi wykonać w/w zadanie w max. 2,3 tygodnie...
POMOCY!!
Gdyby nie to ze moja maszyna do szycia padła to pomogłabym ci jestem krawcową -hobbystka i swojego czasu dużo szyłam. I miałabyś sukienkę w ciągu tygodnia, ale niestety....
Sama niestety za bardzo nie orientuję sie gdzie jest dobra krawcowa.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Wysłany: 2008-04-16, 14:40
Pierwsze wrazenie poprostu rewelacja !
Nie dosc,ze pani powiedziala,ze w dwa tygodnie to ona pietnascie sukienek mi moze uszyc ,to jeszcze doskonale doradzila odnosnie wyboru materiału i ogolnie wyboru ( a raczej zmiany mojej koncepcji) kroju itd.a sukienka moich marzen jest naprawde nieprosta -a ja do tego -wymagająca..
tak wiec poki co -kamień z serca i .. ide szukać odpowiednich materiałów
Bede zdawac relacje na bieżaco!
moze podepne sie i ktos poda adresy miejsc w ktorych mozna naprawic maszyne do szycia? znam jedno miejsce na ulicy głowackiego, pomiedzy afrodyta a statoilem. Wiecie gdzie jeszcze mozna naprawić taki sprzęt?
Wysłany: 2008-05-05, 18:33
Wedle obietnicy -zdaję relację z szycia sukienki u Pani w 35-tce
Otoz moja sukienka -mimo,ze nie prosta - zrobiona została na czas ,niedrogo ,a do tego -moim zdaniem- bardzo profesjonalnie!
Byłam (i jestem!) bardzo zadowolona z efektu,wszyscy znajomi równiez podziwiają..takze Pani krawcowa spisała sie na medal
POLECAM KAZDEMU !
-----
dołaczam fotkę,zeby potwierdzic to co mówie
sukienka kolezanki (rozowa) rowniez została uszyta przez Panią z 35tki
Wysłany: 2008-05-11, 07:53
Jasne
Materiał -35 pln ,uszycie -70 pln (ale tylko dlatego,ze moja sukienka była "skomlikowana")- takze ogolnie byłam zachwycona
a kolezanka w różowej sukience płaciła za uszycie 55 pln
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum