taka kapiel parafinową również przerabiałam ... - nic szczególnego, a na paznokcie "po" żelach najlepszym lekarstwem jest silica, krem z garniera do rąk zniszczonych i czas!
na takie zniszczenia polecam kąpiel parafinową, działa rewelacyjnie na skórę dłoni i paznokcie też są mocniejsze. kąpiel parafinowa u kosmetyczki ok 20-30 zł. wrażenia bezcenne ;D
Chyba skorzystam z tej kąpieli bo moje paznokcie juz nawet nie chcą rosnąć a ja lubie mieć długie. No chyba, ze zdecyduje się na żelowe znowu. Bo tych pazurów nie trzeba co dwa dni malować
Chyba skorzystam z tej kąpieli bo moje paznokcie juz nawet nie chcą rosnąć a ja lubie mieć długie. No chyba, ze zdecyduje się na żelowe znowu. Bo tych pazurów nie trzeba co dwa dni malować
dokładnie, tez chyba zrobię żelki żeby mieć z głowy malowanie, a kąpiel robiłam nawet z żelkami i nic sie nie działo.
Witam niedawno kupiłam swój pierwszy zestaw do hybryd. Chciałabym nauczyć się wszystkiego od podstaw i tutaj prośba do was abyście podpowiedziały mi od czego mam zacząć, na czym najbardziej się skupić. Ogolnie znalazłam wiele poradników, jak na przyklad na tym portalu:
e-urodowo.pl
jednak wiadomo, ze teoria i praktyka to często coś zupełnie innego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum