No Dominika nie wazne Bylo 3:2 w wypowiedziach za ratuszem, a jak sama dobrze wiesz patrzy sie zawsze na wiekszosc
Ferbik, ważne, bo to nie ja zaczełam czepiac się szczegółów tylko Ty.
Blink napisał/a:
A Dominika ma prawo do swojej opinie a zdanie mniejszosci tez trzeba szanowac.
dziekuje Blink :*
I tak zupełnie na koniec bez urazy... pod kazdymi zamieszczanymi przez Ciebie Ferbik zdjeciami piszesz "prosze o komenatrze". I piszac cos takiego musisz byc swiadmy tego ze nie wszystkim wszystko sie bedzie podobało. Z całym szacunkiem dla tego co robisz, ale... jesli dajesz do oceny, to musisz umiec kazda krytyke brac "na klate" i juz. A nie sugerowac sie tylko tym, ze podoba sie wiekszosci, czy mniejszosci.
Pozdrawiam- nie usuwaj Ratusza- nikt nie jest doskonały. (ratuszowi pewnie to jest wszystko jedno )
Nie o to mi chodzilo. Arch wyrazil sie tak na temat 1 zdjecia, ze odebralem tak, ze mu sie podoba, dlatego stad moja reakcja (oczywiscie ja to wzialem na zarty) i zapytalem czysto formalnie-poprawnie-jezykowo-czytajac-ze-zrozumieniem-tekstu dlaczego piszesz, ze masz odmienne zdanie popierajac wczesniejsze sprzeczne z twoim wypowiedzi Hehe sie narobilo
7 - czyli parada koszy bomba choć szkoda, ze kadr odrobine za mało mało symetryczny, no ale nie ty sadzisz krzaki (zwłaszcza ten w prawym rogu). Pozostałe b. ładne ale zaznaczyć trzeba, że to łatwizna i banał fotografować złotojesienny las we mgle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum