mBank jako taki NIE prowadzi obsługi kasowej. Wszelkie przelewy/wpłaty/wypłaty należy robić w innych bankach lub na poczcie.
mBank nie, tylko w MultiBank czyli na jedno wychodzi...
Tak patrząc na ostatnie kilka miesięcy, to z Wielunia się robi największe centrum bankowości w promieniu 40km? Tyle co się otwarło niedawno placówek finansowych wszelkiej maści.
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-05-01, 20:39
No co by nie mówić to Wieluń zawsze był największym centrum bankowości w promieniu 40km, bo w tym obszarze nie ma innego dużego miasta Ale fakt, dużo banków ostatnio otworzyło swoje oddziały w Wieluniu i bardzo dobrze.
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-05-02, 09:17
Tak naprawdę to nie banki otwierają swoje placówki tylko mieszkańcy Wielunia inwestują i otwierają placówki partnerskie banków. Dla banku taka placówka to same korzyści (nowi klienci w zamian za prowizję od zysku dla właściciela placówki, sprzedaż wyposażenia placówki za grube pieniądze itd.) a do tego bank nie ponosi żadnego ryzyka.
Szkoda że żaden mieszkaniec Wielunia nie ma odwagi założyć placówki In-Post
Bo mnie już ta poczta polska denerwuje, zresztą pewnie nie tylko mnie. W sobote zamknięta, dzisiaj zamknięta...
czy pobieranie gotówki z bankomatu przy Multibanku (ul.Barycz) bedzie możliwe całodobowo? Z tego co sie orientuje przed wejsciem jest czytnik kart, bedzie on umożliwiał otwarcie drzwi wejsciowych o dowolnej porze dla posiadaczy kart?
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-05-05, 19:02
fanzie napisał/a:
czy pobieranie gotówki z bankomatu przy Multibanku (ul.Barycz) bedzie możliwe całodobowo? Z tego co sie orientuje przed wejsciem jest czytnik kart, bedzie on umożliwiał otwarcie drzwi wejsciowych o dowolnej porze dla posiadaczy kart?
Tak, jest możlowość pobierania gotówki przez całą dobę. Ja pobierałam pieniądze po zamknięciu placówki banku.
to super! Kto wie o ktorej godzinie zaistnieje potrzeba ogołocenia konta. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam. Z tego co sie orientuje wpłatomat obsługuje wyłącznie konta multibanku( ) a bankomat jest z Euronetu wiec z nim bez probemu
Od 19 stycznia w Wieluniu przy Multibanku działa wpłatomat dla klientów mBanku. Już sprawdzałam, wszystko śmiga, więc problem dla tych którzy nie mieli wpływów już rozwiazany. Wystarczy włożyć kartę i odpowiednią kwotę gotówki. Pieniądze są automatycznie księgowne na koncie.
W końcu się doczekaliśmy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum