Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-04-24, 22:47
Ferbik napisał/a:
Skoda troske, ze nie ma polskich znakow i tak troche w ten sposob wystawiacie se wizytowke... fajnie ze bedziecie
Dzięki Ferbik że mi przypomniałeś o polskich znakach, bo miałem ci to już jakiś czas temu powiedzieć, ale zapomniałem. Otóż w tytule działu " Kupie / Sprzedam / Oddam / Zamienie/ Usługi" przydałyby się ogonki przy "e"... Kupię zamiast kupie. Bo ludzie czytają, a potem sami uczą się pisać bez ogonków
A żeby mój post nie był już całkowicie offtopikiem to powiem, że postaram się być na meczu w Warcie i liczę na zwycięstwo WKS-u Jeśli uda mi się wybrać na mecz to oczywiście będzie też obszerna galeria zdjęć ze spotkania na wkswielun.pl
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Otóż w tytule działu " Kupie / Sprzedam / Oddam / Zamienie/ Usługi" przydałyby się ogonki przy "e"... Kupię zamiast kupie. Bo ludzie czytają, a potem sami uczą się pisać bez ogonków
Może Ci przeglądarka polskich znaków nie wyświetla Jak można uczyć się pisać bez ogonków? To jest lenistwo a nie nauka No i na ulotce to nie jest logo WKS-u
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum