Albo poszukać pracy w mieście studiowania. Odpadną codwutygodniowe dojazdy. Masz kredyt studencki i finansowanie mamusi to jakoś powinnaś sobie dać radę.
Łatwo powiedziec ale kto mnie utrzyma w tym Wrocławiu? kredyt studencki z ledwoscia wystarcza na oplacenie czesnego w szkole,a zaznaczam,ze utrzymane w wieluniu,a utrzymanie we Wrocku jest niepownywalne.. do tego mieszkanie..pod mostem spac nie bede-a na wynajem i opłaty kto mi da? bo chyba nie mamusia ze swojej nauczycielskiej pensji,skoro ma jeszcze na utrzymaniu moja studiującą siostre i psa
to chyba jednak nie jest dobry pomysł ...
taaaaa Jaro ja bym sie skusila, ale jedyny problem nie znam angielskiego co innego niemiecki francuski wloski, ale przez ten angielski nie przyjmą mnie do tak facynującej i interesyjącej pracy
Ja też szukam JAKIEJKOLWIEK PRACY !!! Jedyny problem to ten, że studiujuę zaocznie i co tydzien mam zjazdy Za to w pozostałe dni jestem dyspozycyjna 24h/dobę. Jestem na IV roku AWF, ukończyłam kurs masażu oraz specjalizację z gimnastyki korekcyjnej i kompensacyjnej- może to pomoże? Jakby kotś coś wiedział, to dajcie znać. Z góry wielkie dzięki. gg 6577952
Pomógł: 10 razy Wiek: 44 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-11-25, 09:33
-sasetka- napisał/a:
Ja też szukam JAKIEJKOLWIEK PRACY !!! Jedyny problem to ten, że studiujuę zaocznie i co tydzien mam zjazdy Za to w pozostałe dni jestem dyspozycyjna 24h/dobę. Jestem na IV roku AWF, ukończyłam kurs masażu oraz specjalizację z gimnastyki korekcyjnej i kompensacyjnej- może to pomoże? Jakby kotś coś wiedział, to dajcie znać. Z góry wielkie dzięki. gg 6577952
Ja potrzebuję masażu Chętnie zatrudnię Cię zaocznie
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum