No widzicie, jak Was się pociągnie za język, to potraficie się rozkręcić. Chciałem gościom pokazać tzw. wieluńskie planty, ale słyszałem, że tam dużo wandale porobili (sami zresztą porobieeeeni). Precz z wandalami!
He, niedługo cały Wieluń będzie w kamerach... trochę wydaje mi się, że to przesada, okej kamery, czemu nie?! Ale w tych miejscach gdzie jest to już wymagane, a nie po całym Wieluniu... przesada, widocznie nasze wieluńskie władze nie mają na co wydawać pieniędzy, a bezdomnych i głodnych ludzi pełno.
Ale kamery na plantach bardzo by się przydały. Wandale zrobili tam dużo : zamazali lub wyryli ławki swoimi "nickami" lub innymi bardzo inteligentnymi napisami, pomazali latarnie, a nawet chyba widziałam tam powyrywane kosze?? Ale nie wiem czy to mi sie z czymś nie pomyliło. Władowano tam sporo kasy i nie zaszkodzi jeszcze trochę na kamery. Szkoda byłoby patrzeć jak staje się brzydkim i odstraszającym miejscem...
kamerki jeszcze sie pojawia - do obecnych 10 dolaczy jeszcze 8... nie wiem tylko gdzie beda - ale na plantach faktycznie ich brakuje.... ale kamery to jedno - inna sprawa, ze tam gdzie kamer nie ma mieli czesciej pojawiac sie policjanci i straznicy miejscy - jakos ich nie widac, heh.....
MaRtUsIcAaA - sek w tym, ze mandady sa kredytowe i wplacasz je na konto komendy wojewodzkiej - wiec wielunska policja nie ma z tego ani zlotowki ale odchodzimy od tematu - ciekawe miejsca.... a musi to byc tylko i wylacznie sam Wielun? nie moze byc jakas blizsza lub dalsza okolica? jesli tak to polecam wycieczki rowerowe szlakiem drewnianych kosciolkow lub wyprawe do Ozarowa - Dwor i wiatrak w Kocilewie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum