Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-07-07, 07:38 Jak i łone, tak i my - II Konkurs Miss Forum 08'
Jako, że kobitki już wybrały, niech i one się nacieszą
A więc...
II Konkurs Miss Forum Wielun.biz 2008
Zasady Głosowania:
1. Każdy ma prawo oddać głos jeden raz na 3 dziewczyny
2. Pierwsza kandydatka otrzymuje 3 pkt, druga - 2 pkt, trzecia - 1pkt.
3. Wygrywa ta, która otrzyma najwięcej punktów.
4. każdy wybiera według własnego uznania - czy to wyglądu, czy cechy charakteru, czy też klarowności i pięknoty stylu pisania
jak komuś się chce niech robi portrety psychologiczne i tym to uzasadnia, a jak nie to nie
uzasadnianie głosów nie jest wymagane
Głosowanie proponowałbym do dnia 13 lipca do godziny 24.00
Jak będę miał chwilę to postaram się wrzucić kilka fotek i opisów i oczywiście moje głosy
Paulina - bystra dziewczyna, urodę pozostawiam ocenie
Glizda - zwariowana, bardzo sympatyczna, szczupła blondyna, śmiga po mieście zielonym maluszkiem zaaakręcona
AnnBlue - dziewczę mężate i dzieciate (dwójka dzieci, jeden mąż ), bardzo miła pozytywna osóbka
Akirus - jak wyżej, mężata i dzieciata, zawsze uśmiechnięta, pani nauczyciel, ładna kobitka no... (resztę dopowie czarny )
Panterka - świetna kobitka, nie tylko ze względu na bycie żoną admina bardzo fajna i ładna młoda kobieta - zdjęcie avatar, inne doda zapewne Ferbik
Izabela
Syla - specyficzne i inteligentne dziewcze, mnie jej poczucie humoru nie bawi
Karcia - bardzo zakręcona, bardzo pozytywnie nastawiona do życia dziewczyna, o nieprzeciętnym poczuciu humoru
i trochę prywaty
Aicha - cudowna, najukochańsza na świecie, piękna kobieta, a ja mam szczęście, że trwa u mojego boku
Można dodawać swoje kandydatki...
Zapraszamy do głosowania!!!
Moje Głosy:
3 - Aicha - za to, że po prostu jest
2 - Panterka - żona przyjaciela, matka przyjaciela, świetna kobieta, b. ładna
1 - akirus - żona przyjaciela, zawsze uśmiechnięta, b. ładna
3 pkt - Marta
2 pkt - Akirus
1 pkt - Karcia
W klasyfikacji brałem pod uwagę Aichę i Panterkę, ale z nimi nawet nie rozmawiałem, więc zawiesiłem głosowanie na nie. Tyle, bo admini nie dali 5 głosów tylko 3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum