Wczoraj z racji swojego szybkiego narodzenia powstał spontan spot, którego honorowym gościem był cogito. Drugą miłą niespodziankę zrobił nam miko 005
Dopisali jeszcze: Panterka, glizda, karcia, AnnBlue, Aicha, bob, czarny, akirus, basteks, no i ja Bob zda krótką fotorelację ze spotkania Spot odbył się w miłej i przyjemnej atmosferze
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-07-18, 16:29
glizda napisał/a:
Było mi bardzo miło , zresztą nie tylko mnie.......
Mnie również było przyjemnie poznać Was (tych obecnych ) w realu. A przede wszystkim bardzo fajnie się rozmawiało, bez wyjątku, ze wszystkimi. I dlatego, jeśli tylko terminy następnych spotów, pozwolą mi w nich uczestniczyć, to można na mnie liczyć.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2008-07-18, 20:33
Na takim spontan spocie jest podobnie osob co na planowanym od kilku dni
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
A przede wszystkim bardzo fajnie się rozmawiało, bez wyjątku, ze wszystkimi. I dlatego, jeśli tylko terminy następnych spotów, pozwolą mi w nich uczestniczyć, to można na mnie liczyć
Miło to słyszeć (czytać ). Na spotach zawsze jest fajnie, szkoda, że ja i czarny dotarliśmy tak późno i zdążyliśmy tylko się przywitać, a właściwie pożegnać z cogito...
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Mnie również podobało się spotkanie.
Mam nadzieję, że obecność niecodziennych gości będzie motywacją do pojawienia się na spocie dla pozostałych użytkowników, którzy jeszcze nie są znani "w realu".
miko005 przez moją nieuwagę wkręciłeś mnie na Prima Aprilis, teraz ukazałeś się na spocie w moje urodziny. Wybaczam Ci więc, ale aby zaspokoić moją ciekawość,a myślę że nie tylko moją - przedstaw się, który z tych panów to ty.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-07-19, 19:08
Maru napisał/a:
.....ale aby zaspokoić moją ciekawość,a myślę że nie tylko moją - przedstaw się, który z tych panów to ty.
Maru, jeśli sądzisz że pan w niebieskiej koszulce z krótkim rękawkiem i „jasną czupryną”, wygląda na 42 lata, to ja temu panu współczuję takiego wyglądu w takim wieku ( cogito bez obrazy oczywiście ) . Ale kombinuj, kombinuj dalej, masz jeszcze jedną szansę .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Maru, jeśli sądzisz że pan w niebieskiej koszulce z krótkim rękawkiem i „jasną czupryną”, wygląda na 42 lata, to ja temu panu współczuję takiego wyglądu w takim wieku
Ja nic nie sądzę, spotykałem osoby po czterdziestce którzy wyglądali na sześćdziesiątkę i na odwrót. Czekałem aż sam siebie określisz. Cieszę się bardzo że mogę Ciebie poznać.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 883 Piwa: 12/4 Skąd: Planeta Ziemia
Wysłany: 2008-07-19, 20:56
Witajcie na Forum.
Po trudach podróży, krótkim odpoczynku, znowu nadaję.
Serdecznie dziękuję Wszystkim, którzy przybyli na spotkanie.
Było miło, było krótko.
Szkoda, że powitanie zbiegło się z pożegnaniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum