Znjadz mi gdzieś, że napisałam, że prowadzę firmę od 16 roku życia! Masz jakieś poważne problemy z interpretacją... ;/
W danych masz wpisany wiek - 21 lat. Pisałaś że prowadzisz firme 5 lat z chłopakiem a 3 sama. Stąd wniosek, że albo prowadzisz firme od 8 lat albo od 5 (czyli odpowiednio mając 13 albo 16 lat). Zresztą to mało istotne i nie wnosi nic do tematu.
glizda napisał/a:
Hmm... wydaje mi się że zaczynacie odbiegać od tematu!! Jak chcecie podyskutować to proszę sobie założyć osobny temat
Wiedziałem że wcześniej czy pózniej glizda nas "dojedzie"
Ja się już wyłaczam z dyskusji
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-07-22, 14:00
Faworytami z tego co widać są Crop Town i Diverse. Crop to marka firmy LPP z Gdańska znanej głównie z marki Reserved. Lesiu a kto jest właścicielem Diverse ?
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-07-22, 14:16
Znalazłem to ETOS S.A. Gdańsk choć było naprawdę trudno - tak jakby ktoś starał się to ukryć to kogo należy marka.
Przy okazji znalazłem wiele negatywnych opinii o współpracy:
Cytat:
NIE POLECAM WSZPÓLPRACY Z FIRMĄ ETOS SA.Dla mnie to po żabce i innych gadach jest firmą która olewa partnerów i .........
etos sa
ćwaniacka firma niech radzi sama!!! kolejna z firm które nie działają na zasadach partnerstwa ja mówie nie !
Uwaga! Etos S.A. nie placi rachunków! Przestrzegam wszystkich potencjalnych kontrahentów!!!
Potwierdzam wczesniejsze opinie. Etos S.A. nie placi rachunków!!! Współpraca z ta firmą nie ma nic wpólnego z partnerstwem!!! Zdecydowanie odradzam wspłpracę, chyba że komuś sprawia satysfakcję finansowe utrzymywanie " kolosa na gliniianych nogach"
zamawiaja towar i nie maja zamiaru płacić ani nawet rozmawiać o płatnościach. wisza mi 50 000 . zapraszam innych wieżycieli do wspólnego złożenia wniosku o upadłość. takie ,,coś,, nie ma prawa funkcjonować
Jest więcej ciekawych polskich marek: Americanos, Deni Cler, Gino Rossi,Wittchen, Top Secret, Tatuum, House, sieć restauracji Sphinx.
Gdzieś przeczytałam, że Big Star to też polska firma - prawda czy też nie?
A w Deni Cler ściągają specjalnych desingnerów z samego Nowego Orleanu. Jakby w Polsce było mało utalentowanych ludzi
_________________ "Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, sam fakt, ze żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić."
Reinhold Schneide
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum