Dzisiaj a w zasadzie wczoraj po godz. 14 migła mi przed oczami wściekła Corsa Dera na ul. Wosjka Polskiego.
Sorki za OT ale Dero w sumie to mógłbyś zdjąć te kołpaki bo ślicznie prezentuje się na tych felgach stalowych tymbardziej że są srebrne i zadbane. A z resztą do łask powracają powoli poczciwe felgi stalowe. Można zaobserwować już taki trend na zachodzie. Czyż nie pieknie to wygląda (zresztą pojazd to prawdziwy rarytas Mazda 626 CB Coupe z roku 1980)
Dziś tzn z soboty na niedziele ok 2-3 widziałam Mapecika w okolicach ronda na 18-tego stycznia. SUKCES! On tez mnie zauważył BA! Nawet porozmawialiśmy.
Tam była "." .
Na szczescie znamy sie nie tylko przez net i nie ograniczamy sie do forum. Ale dzieki niemu sa pewne znajomosci... . Mam prosbe- nie roztrzasajmy czy ktos sie udziela na forum czy nie, bo takich uzytkowników jest pełno... , choć raz Ferbiczku ustap mi
Ostatnio zmieniony przez Dominika 2005-11-27, 12:01, w całości zmieniany 1 raz
Ty Czepiaczu jeden!!!! Juz poprawilam swój bład! Odbiegamy od tematu.
Robo [Usunięty]
Wysłany: 2005-12-05, 20:42
Tuż przed godziną 14 na Wojska Polskiego zidentyfikowany Cezary. Pozdrawienia dla kierownika.
P.S. Dźwięk wydechu jest wspaniały, nie do pomylenia z żadnym innym na początku głęboki basowy pomruk a jak dostanie troszke obrotów to robi się taki chropowaty. Coś pięknego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum