Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 883 Piwa: 12/4 Skąd: Planeta Ziemia
Wysłany: 2008-08-07, 18:39
vvivvo napisał/a:
bob_mistrz napisał/a:
Lubi udziwnienia
czyli chłopców też? ;D
Nie koniecznie właśnie to.
Może być przytrzaśnięcie drzwiami. Też rodzaj udziwnienia
Nie tylko daje silne odczucie, ale również zmienia kolor (ponoć), co w tym "zawodzie"nie jest bez znaczenia.
A jak jesteśmy w podobnych klimatach to się nieraz zastanawiałam czy tak jak panie które stoją przy drogach (w wiadomym celu) to czy panowie też się zdarzają? Ja osobiście się z tym nie spotkałam.
No i jeszcze jedna sprawa: panie czasem robią tylko loda a panowie co by robili? minetkę?
Tak jakoś taka refleksja mnie naszła
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-08-08, 12:04
Cytat:
Kurcze bob a coś ty tak dobrze poinformowany ....
No w końcu w jednej gminie mieszkamy Ponadto uważnie przestudiowałem ten artykuł.
Może nie na miejscu, ale autor (powszechnie znana NP) za nic ma ortografię i interpunkcję
glizda napisał/a:
No i jeszcze jedna sprawa: panie czasem robią tylko loda a panowie co by robili? minetkę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum