Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2008-08-30, 11:24
chlopczyk napisał/a:
a jakby tak gość wypadł?
chlopczyk napisał/a:
Uważam tylko, że jakbym w tym momencie np. spał i ten głąb wypadłby z okna, to przyjechałaby karetka na sygnale. Wtedy by mnie zbudziła, co by mnie strasznie zdenerwowało. A co z nim? Mało mnie to interesuje!
Eeee? Sam sobie zaprzeczasz. A tak w ogóle to po co założyłeś ten temat? Dlatego, że cię interesowało co by się z nim stało gdyby wypadł czy dlatego, że mało cię to interesuje?
A i lepiej uważaj, bo jak dopadnie cię ten "kiler, maczo, morderca" to żeby nie zrobił niczego o czym mówią jego 2 pseudonimy.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-08-30, 12:40
To, co widzimy na załączonych zdjęciach, jest niczym innym, jak skrajną nieodpowiedzialnością ludzi, i to w różnym wieku. Oczywiście mnie, jak i większości to oglądających czy czytających, mało obchodzi los tych osobników, po ewentualnym nieszczęśliwym wypadku. Zresztą, dlaczego my, jak Oni sami nie bardzo przejmują się o siebie, ale jest ktoś, którym nie jest obojętny los tych ryzykantów. Mam tu na myśli najbliższych; rodziców, rodzeństwo, drugą połówkę, delikwenci spadając albo zginą, albo zostaną „roślinkami” do końca swoich dni, w każdym razie dla nich problem zniknie tak czy owak, gorzej będą miały te osoby, o których wspomniałem wyżej, dla nich dopiero problemy się zaczną. I choćby dlatego warto byłoby czasami pomyśleć, ale niestety widać jak szanujemy siebie i swoich najbliższych.
Zwracać bezpośrednią uwagę, myślę że to już nie te czasy, nie to społeczeństwo. Dzisiaj modne jest bycie kowalem własnego losu, i nie ważne że czasami nie umiemy tego losu wykuć w sposób odpowiedni, a proponowaną podpowiedź czy pomoc, często odbieramy jako dyshonor.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum