Wysłany: 2005-12-08, 19:54 Tuning - wcale nie wiejski.
Slicznie zrobione autko.
za semtex.pl
Robo [Usunięty]
Wysłany: 2005-12-08, 20:39
To się nazywa tuning w najlepszym tego słowa znaczeniu tymbardziej, że wykonany został przez nadwornego tunera BMW także jakość wszystkich elementów ich precyzja i spasowanie stoją na najwyższym możliwym poziomie. Jedyną wadą to koszt tego typu modyfikacji, które przyprawiają o zawroty głowy. Przeróbki w dość agresywnym stylu ale adekwatne do tego co siedzi pod maską.
jak bym wyjechala taką na wieluń, to by dopiero kolesie na mnie lecieli - zartuje oni i tak juz bez tego na mnie lecą - znowu żartuje, mam dzis dobry humor
Podtlenek azotu jest pochodną tlenu. Jego wzór chemiczny to N2O - zatem wiemy że w jednej cząsteczce podtlenku znajdują się 2 atomy azotu i jeden atom tlenu. Często jest on nazywany "NOS", pochodzi to od skrótu firmy "Nitrous Oxide Systems" która jest największym producentem aparatury do wtrysku podtlenku do silników samochodowych
_________________ "Miałem zamiar zmienić koszulkę, ale zamiast tego zmieniłem zamiar" (Kubuś Puchatek)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum