Aha, czyli tu wklejamy usuniete posty a na ich miejsce dajemy odpowiednią notatkę. Tak?
Myślicie, że to rozwiąże problem, ja mam pewne watpliwości co do tego, ale pożyjemy , zobaczymy.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-24, 12:26
Admini ściągnijcie mi blokade na załącznie plików na tym forum. Narazie nie będę mógł załączyć printa
Aha, czyli tu wklejamy usuniete posty a na ich miejsce dajemy odpowiednią notatkę. Tak?
Tak, usuwamy posta i kolejno wpisujemy odpowiedniego posta ze swoim uzasadnieniem. Dodatkowo, prosiłbym robić print screena usuniętej wiadomości i go wklejać do tego tematu.
Mimo, że wyniki ankiety jasno wskazały na metodę usuwania posta z publicznym podaniem przyczyny, ta praktyka to tylko prewencyjny sposób na powstające konflikty, myślę że nie będzie Wam sprawiać to wielkich trudności, zwłaszcza, że tych usuwanych postów jest naprawdę nie wiele.
Założyłem ten topic w dziale Area, aby usunięte posty były widoczne tylko dla osób odpowiedzialnych za porządek na forum, nie robiąc tym samym bałaganu na ogólnodostępnych forach.
gregg napisał/a:
Admini ściągnijcie mi blokade na załącznie plików na tym forum. Narazie nie będę mógł załączyć printa
Nie ma żadnej blokady, print screena zmniejszasz do odpowiednich rozmiarów, zapisujesz go u siebie jako jpg. i wklejasz go tu.
EDIT.
Fakt, opcjonalnie była ustawiona zapora na wstawianie ankiet i załączników, lecz już ją usunąłem.
Także wszyscy Moderatorzy mają już pełną swobodę w posługiwaniu się w dziale Area.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum