po co kula ziemska na tyłku jak i tak nikt takiego tatuażu nie widzi?? no chyba że jej chłopak... no i że chyba zrobiła go tylko dla siebei aby zrobić sobie przyjemność
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Wysłany: 2006-03-15, 22:48
na tyłku miała miec motylka .... ale jak pisałm wczesniej nie wyszło ... i tak się zdarza , ja na jeej miejscu poprostu dokończyłaby tatu zamiast zwiewać, chyba że naprawde by bolało
Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 215 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-03-18, 20:10
mnie za to nie podobają się kolczyki w zębach,,,bleee,zjeśc kiedys takiego to chyba nie zbyt przyjemne przeżycie,a potem dziura w zębie---->może juz tylko służyc na żetony
_________________ Koniec jest już w początku, a jednak brnie się dalej...
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2006-03-18, 23:22
Ja mam dwa tatuaże , które zrobiłem sobie 2 lata temu . Gatunek tribal. Minęło już trochę czasu , a ja nie żałuje tej decyzji w końcu zribłem sobie to w takim miejscu gdzie dostęp mają tylko wybrani. Jeżeli jestes przekonana/y, że chcesz sobie zrobić tatuaż to się nie zastanawiaj takie jest moje zdanie
"WSZYSTKO CO PIĘKNE I ŁADNE WARTE JEST ZACHODU "
Lesiu K.
http://vario.ru/2008/08/2...la_93_foto.html
Myślę, że na tej stronie wielu z Was znajdzie inspirację do tatuażu lub body piercingu A niektórzy pewnie nie zdążą do kibla
Miłego oglądania BTW
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-09-18, 15:28
Uuu... Jeśli ktoś jest wrażliwy to zdecydowanie radzę nie wchodzić na tą stronę którą podał Ferbik, bo może się to skończyć w wc... Naprawdę, taka rada od serca...
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
A mnie to w ogóle nie rusza. No, może poza petardami w sutku;) A niektóre kolczyki (małe i powyżej szyi) nawet ciekawe. Współczuję tylko takim ludziom bo pewnie niezbyt łatwo im jest znaleźć pracę. Można mówić co się chce, ale stereotypy ciągle istnieją i wielu ludziom tatuaże kojarzą się z czymś złym. Nie mówiąc już o rozciętym języku;p
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum