Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Faza grupowa Pucharu UEFA
Author Message
hiszpan
Wieluniaczek
KiKo

Posted:    Faza grupowa Pucharu UEFA [ !!! ]

Grupa A: Schalke 04, PSG, Manchester City, Real Santander, Twente
Grupa B: Benfica Lizbona, Olympiacos, Galatasaray, Hertha Berlin, Metalist
Grupa C: Sevilla FC, VfB Stuttgart, Sampdoria Genua, FK Partizan, Standard Liege
Grupa D: Tottenham, Spartak Moskwa, Udinese Calcio, Dinamo Zagreb, NEC
Grupa E: AC Milan, SC Heerenveen, SC Braga, Portsmouth, VfL Wolfsburg
Grupa F: HSV, Ajax, Slavia Praga, Aston Villa, MSK Żilina
Grupa G: Valencia CF, Club Brugge, Rosenborg, FC Copenhagen, ASS
[b]Grupa H:[/b] CSKA Moskwa, Deportivo La Coruna, Feyenoord, Nancy, [b]Lech Poznań[/b]

Wedlug mnie losowanie mozna uznac za udane.

Ewka87
Przyjeżdża na zakupy

Posted:     [ !!! ]

Łatwo nie będzie...

Łukasz22
Słyszał o Wieluniu

no i mało medialne zespoły ale nie jest źle:)

raulmanka
Ma stragan na targu

A ja myślę, że jedno z lepszych rozwiązań... może się jakoś uda :D

natash
Dojeżdża PKSem

Może grupa G byłaby łatwiejsza ale nasi piłkarze jak zwykle są nieprzewidywalni :) Mam nadzieję że nie powtórzą "sukcesu" Amici Wronki (którą chyba wcześniej Lech wykupił) :D

Spooky
Wieluniaczek

Grupy D i G są moim zdaniem nieco łatwiejsze, ale Lech mógł też przecież trafić gorzej. Z każdym rywalem Kolejorz może powalczyć, tym bardziej że żaden z nich nie jest obecnie w dobrej formie. Życzę zatem Lechowi wyjścia z grupy :)

siwy_
Ma stragan na targu

Z deportivo i nancy grają u siebie także jest szansa :wink:

chlopczyk
Przyjeżdża na zakupy

[quote="natash"]Mam nadzieję że nie powtórzą "sukcesu" Amici Wronki (którą chyba wcześniej Lech wykupił) :D[/quote]

a skąd masz takie informacje, że Lech wykupił Amikę???????
O ile mi wiadomo, to Amica połączyła się z Lechem, a głównym udziałowcem i sponsorem Kolejorza został właściciel Amiki Wronki. Ja rozumiem, że cała Polska podziwia w jaki sposób funkcjonuje Lech Poznań, ale aż taki bogaty nie jest, żeby wykupić Amikę. :D

Silvo
Mieszka pod Wieluniem
Wieluń rulez!

Niestety ale wydaje mi sie ze kolejorz ma marne szanse. Moze nie wygrac zadnego meczu. Moim zdaniem grupa F jest najlatwiejsza.

hiszpan
Wieluniaczek
KiKo

Moim zdaniem Lech ma szanse na wyjscie z grupy, choc do zadnego spotkania nie bedzie przystepowal w roli faworyta. Najlatwiejszymi grupami wydaja sie byc grupy D i G. Grupe Lecha (H) na tle wszystkich innych nazwalbym grupa srednia. Wylaczajac CSKA, wszyscy pozostali przeciwnicy Lecha notuja ostatnio duza obnizke formy i patrzac na ich ligowe tabele wydaje sie, ze bedzie im bardzo ciezko ponownie zajac wysokie pozycje w swoich ligach na zakonczenie sezonu. Mysle, ze z kazdej innej grupy, wylaczajac wczesniej wspomniane grupy D, G oraz H, Lech nie mialby szans na dalszy awans do kolejnych faz Pucharu UEFA.

natash
Dojeżdża PKSem

[b]chlopczyk[/b], pamiętałem że się połączyli ale na jakich zasadach już nie :) Została nazwa Lecha i to mnie zmyliło

chlopczyk
Przyjeżdża na zakupy

[quote="natash"][b]chlopczyk[/b], pamiętałem że się połączyli ale na jakich zasadach już nie :) Została nazwa Lecha i to mnie zmyliło[/quote]

luzik. Skoro mam Kolejorza w tle, muszę być czujny.
A co do szans, to trudno cokolwiek powiedzieć. Polskie zespoły nie umieją za bardzo grać w pucharach, choć Lech pokonał Austrię Wiedeń, którą nie tak dawno poległa Legia. Wszystko zależy czy Kolejorza nie będą nękać kontuzję i kartki, bo o ile kadra około 15 zawodników jest silna, o tyle już dalsze rezerwy nie są tak silne.

[ CLOSED ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: