Wysłany: 2008-10-10, 00:44 elegancka sala/restauracja/hotel w Wieluniu - szukam!!!
Witam Wieluń
Szukam gdzieś w centrum Wielunia albo nie daleko centrum lokalu z zapleczem gastronomicznym i parkingiem.
Lokal nie może być w sąsiedztwie jakichś głośnych dyskotek, pubów, czy pijalni piwa zwanych potocznie "mordowniami" Czyli musi być bardzo spokojna okolica tego lokalu
Zamierzam prowadzić tu spotkania seminaryjno szkoleniowe, na których gości chciałbym częstować kawą, herbatą oraz daniem obiadowym.
Mogą to być sale w hotelach, sale weselne, ogólnie mówiąc sale o wysokim standardzie, eleganckie. Fajnie jakby w tym lokalu była możliwość wynajęcia pokoju bo chciałbym u Was też nocować, ponieważ będę tu od początku listopada przez ok 3-4 miesiące.
Spotkania będą prowadzone od poniedziałku do piątku w godzinach od ok 14.30 do ok 22.00 dla grup ok. 12-18 osobowych
No i ważna sprawa, łatwy dojazd najlepiej gdyby gdzieś w pobliżu był przystanek komunikacji miejskiej żeby niezmotoryzowani moi goście mogli bez problemu dotrzeć i odjechać ok godziny 21.30 po spotkaniu z powrotem do domu.
Jeśli ktoś zna takie miejsca które odpowiadały by moim oczekiwaniom bardzo proszę o kontakt mailowy albo odpowiedź tu na forum, za co wszystkim z góry dziękuję .
http://www.zajazd-boryna.pl/ może nie w centrum a raczej prawie na obrzeżach miasta, ale w centrum nic nie znajdziesz z zapleczem hotelarskim. A klimat w Borynie jest niepowtarzalny jak dla mnie, na tego typu rzeczy, jakimi są szkolenia - również.
Co do Twoich wymagań - strasznie wysoką poprzeczkę postawiłeś naszej mieścinie
przystanek miejski, centrum, hotel, spokojna okolica - centrum... Ale powodzenia, jeśli Ci np. Boryna nie odpowiada
Pomógł: 15 razy Wiek: 71 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 626 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-10-12, 12:20
Ewka87 napisał/a:
Również na myśl nasunęła mi się ,,Zielona Wernda"
dianawiel napisała: Piękna sala, dobre jedzenie- zgadzam się w 100%
Rok temu strasznie tam zmarzłem, jedzenie też takie sobie - mięso na słodko i orzechy z łupinami w cieście. Ale od tego czasu mogło się coś zmienić. Ogólnie ruchu to tam nie widzę, a bywam w tym rejonie często.
Pomógł: 7 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2008-10-12, 15:33
alef napisał/a:
Ewka87 napisał/a:
Również na myśl nasunęła mi się ,,Zielona Wernda"
dianawiel napisała: Piękna sala, dobre jedzenie- zgadzam się w 100%
Rok temu strasznie tam zmarzłem, jedzenie też takie sobie - mięso na słodko i orzechy z łupinami w cieście. Ale od tego czasu mogło się coś zmienić. Ogólnie ruchu to tam nie widzę, a bywam w tym rejonie często.
też tam przymarzłem jakiś rok temu ale może się coś zmieniło
Ja byłam w sierpniu na weselu. W lokalu było ciepło, ale wiadomo duża liczba osób. Nie wiem jak jest na codzień. Co do jedzenia też nie mam zastrzeżń, ale menu było wybierane...
Biorąc pod uwagę że restauracja otwarta jest o września 08r to dziwne co piszesz.
_________________ Sarkazm to najniższa forma dowcipu, za to najwyższa forma inteligencji...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum