I dobrze! bo ludzie co mieszkają wokoło maja widno w mieszkaniu po nocach.
Idiotycznym pomysłem była lokalizacja tego obiektu.
I takie pytanie, dla kogo są te szatnie?
Buahahahaha teraz mnie rozwaliles. Po to jest to oswietlenie by grac wieczorem a nie po to by sobie stalo i nie dzialalo. A jak komus przeszkadza, ze mu w okno swieci to sa zaluje, rolety etc. Szatnie czyt. zaplecze socjalne ma niby byc dla osob co beda korzystac z obiektu. Mam nadzieje, ze nie wymysla zadnych oplat za oswietlenie sztuczne bo to bedzie mega lol roku.
też, mówie, że lokalizacja jest idiotyczna. Nie bardzo mnie zrozumiałeś.
A jak te szatnie będą non stop otwarte dostępne dla każdego to już widze jak to bedzie za pare miesięcy wyglądać. Z drugiej strony jak nie będą dla każdego to dla kogo?
Oświetlenie myśle, że będzie wkrótce świecić, zauwazyłem wczoraj, że jak robotnicy pojechali do domu to wyłączyli światła, więc może to kwestia ustawienia automatycznego włączania i wyłączania lamp. Bo np. dzisiaj nie było tu nikogo i światła nawet na chwilę się nie zapaliły
Po 1 będzie człowiek pilnujący/obsługujący.
Po 2 szatnie dla każdego chętnego, który poprosi ww osobę (przydałoby się za okazaniem dowodu)
Po 3 oświetlenie ma działać do 24 chyba że nikt nie będzie korzystał z obiektu.
Informacje od przedstawiciela władzy oświatowej.
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-11-16, 19:40
Dzisiaj sam byłem świadkiem, jak ok. godziny 11 na boisko przyszła grupka 8 chłopaków chcących pograć w piłkę i zostali przegonieni przez ochroniarza... Ciekawe w takim razie komu ma służyć to boisko i w jakim celu, skoro nie można na nim grać?
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-11-16, 22:16
No właśnie tak też przypuszczałem, że skoro było otwarcie to powinna już być możliwość korzystania i dlatego ze zdziwieniem przyglądałem się, jak ochroniarz wyganiał chłopaków... Przyznam, że gdybym był na ich miejscu to nieźle bym się wkurzył.
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
A tak w ogóle.Był Minister na otwarciu czy nie było?
Łódzki Urząd Wojewódzki dn 13.11.2008 napisał/a:
Jutro, 14 listopada 2008 r. (piątek), w województwie łódzkim otwarte zostaną kolejne boiska wybudowane w ramach rządowego programu „Moje boisko – Orlik 2012”
o godz. 9.00 w Łasku - na terenie Szkoły Podstawowej nr 5 na osiedlu Przylesie (ul. Szkolna) - z udziałem ministra sportu i turystyki Mirosława Drzewieckiego;
o godz. 9.00 w Czerniewicach - na terenie Zespołu Szkół i Przedszkola przy ul. Mazowieckiej 88 - z udziałem wicewojewody łódzkiego Krystyny Ozgi;
o godz. 10.30 w Tomaszowie Mazowieckim - na terenie III Liceum Ogólnokształcącego przy ul. Nadrzecznej 17/25 - z udziałem ministra sportu i turystyki Mirosława Drzewieckiego oraz wicewojewody łódzkiego Krystyny Ozgi;
o godz. 15.00 w Wieluniu - koło krytej pływalni przy ul. POW 14 - z udziałem wicewojewody łódzkiego Krystyny Ozgi;
o godz. 16.00 w Wieruszowie - na terenie Szkoły Podstawowej nr 1 przy ul. Fabrycznej 1.
Drzewiecki dojechał tylko na otwarcie boisk w Tomaszowie i Łasku. Trochę wcześniej rozważano przyjazd ministra na orlika przy POW (ale tak naprawdę nie wiadomo byłoby czy przyjeżdzie na otwarcie czy jedynie na plac budowy
Dzisiaj ok 17 na orliku "widziałem ciemność" (miało być czynne do 22)
słyszałem też rozmowę idących za mną małolatów niosących piłkę: "patrz zamknięte, żeby tam wejść wystaczyłoby tylko rozpruć siatkę"
PS.
Wkrótce powrót lodowiska (rozstawiają je na boisku za Sedalem)
Dzisiaj ok 17 na orliku "widziałem ciemność" (miało być czynne do 22)
słyszałem też rozmowę idących za mną małolatów niosących piłkę: "patrz zamknięte, żeby tam wejść wystaczyłoby tylko rozpruć siatkę"
PS.
Wkrótce powrót lodowiska (rozstawiają je na boisku za Sedalem)
o a lodowisko mialo być w tym roku tutaj tzn na nowym boisku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum