Miałem po prostu pecha i przechodziłem koło boiska w czasie pomiędzy zapadnięciem mroku a załączeniem oświetlenia - wszystko zostanie chyba stopniowo dopracowane ....
jak ktoś chce grać to ma światło. My ok 21 mieliśmy:)
No to wszystko jest OK (rozsądne, w sumie po co oświetlac boisko dla sztuki, tzn w momencie gdy akurat nikogo tam niema - a przy takiej pogodzie mogą się zdażyc takie chwile).
fanzie, dzięki za wyjaśnienia.
Niestety dziś boisko stało się placem budowy i wstęp był zabroniony, jednak gdy "ktośtam" dokonywał otwarcia to mecz pokazowy był rozegrany. Mam rozumieć, że nastąpiło uroczyste otwarcie placu budowy?
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-12-23, 21:25
Co do tych halogenów, to właśnie się nie świecą! Część od strony ul. POW się nie świeci, przez to na tej części boiska jest znacznie ciemniej. Niby nowe światła, a już popsute?
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Chyba tylko z racji aury nikt się za to nie wziął, chyba firma która stawiała ten obiekt powinna to naprawić w ramach jakiejś gwarancji oraz zabezpieczyć żeby w przyszłości nie powstawały te fałdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum