a zmieniłem koła w piątek 21.11. Terminy u wulkanizatorów na za tydzień...
Na Dąbrowie zmieniają praktycznie "od ręki". Koło trzech samochodów zawsze stoi.
A co do "busika wulkanizacyjnego" to polecam Pół godziny po wykonanym telefonie przyjechali pod dom, wszystko ładnie wyważyli i gotowe Przynajmniej w kolejce nie trzeba stac
_________________ "Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, sam fakt, ze żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić."
Reinhold Schneide
A wiec wymiana opon za 34 zl jest w PKSie obok stacji obslugi pojazdow - narazie czeka sie tak do 2 godzin dzisiaj jade wymienaic tam drugi komplet - to jest realna cena nawet z dzisiejdzego dnia bo juz zlecenie mam otwarte tylko oczekuje na wymiane a wiec jak ktos zainteresowany to za stacja LOTOS kierunek na wroclaw milo sprawnie i przyjemnie
PS: Mam nadzieje ze mi sie kiedys odwdziecza i jakas wymianke zrobia za free za taka reklame hehe a tak na powaznie to polecam bo jak widze ceny powyzej 50 zl to mnie skreca
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2008-11-24, 14:51
Stacja obsługi Miklesz (koło Złoczewa):
1. Odkręcenie letnich i zdjęcie z felg.
2. Zdjęcie zimówek z felg (były na alusach).
3. Założenie zimówek na felgi oraz dokręcenie do auta.
właśnie wróciłem, myślałem, że gdzieś do 17 będą jeszcze pracować, no ale niestety, jutro.
I tak byłem najpierw tam jak się jedzie prosto ul. Świętej Barbary, za rynkiem, cena za wymiane 30zł z wyważeniem. No ale dopiero jutro
Następnie pojechałem na Głowackiego, tam też 30 i też, jutro, o dziwo gość powiedział, że jak przyjade o 8 to mnie wcisnie przed kolejkę, nie wiem czemu tak.
Jestem ciekawy ceny wymiany całych kół na PKS'ie, skoro tak tanio wymiana opon. Jakby ktoś wiedział to byłbym wdzięczny za info
I tak byłem najpierw tam jak się jedzie prosto ul. Świętej Barbary, za rynkiem, cena za wymiane 30zł z wyważeniem.
Nie polecam. Mnie rok temu przy wymianie jednego z przednich kół przekręcili szpilkę uniemożliwiając zdjęcie koła, za naprawę czego musiałem zapłacić znacznie więcej niż za samą wymianę opon.
każesz czytać dokładnie a sam tego chyba nie robisz:
Więc precyzuj dokładniej swoje pytanie, bo patrząc na to co napisał leoon i na Twoje pytanie poniżej, można się tylko domyśleć tego, że dokładnie nie czytasz tego co było wcześniej napisane.
każesz czytać dokładnie a sam tego chyba nie robisz:
Więc precyzuj dokładniej swoje pytanie, bo patrząc na to co napisał leoon i na Twoje pytanie poniżej, można się tylko domyśleć tego, że dokładnie nie czytasz tego co było wcześniej napisane.
hehe, sprecyzowałem 2 posty wyzej, na co dostałem odpowiedź, że jest po prostu tanio
ale mniejsza o to.
Koła wymienione i wyważone na Głowackiego, nie mam zastrzeżeń (przynajmniej narazie), cena jak wszędzie 30zł, 0 kolejki, robili coś tam przy innym wozie i od razu zajęli się moim.
musiałem tylko szpilki dokupić na szrocie bo niestety nie miałem a to mnie troszkę wyniosło.
pozdro
Ostatnio leciało mi powietrze z wentyla, ale między nakrętką a gwintem.
Podjechałem co prawda sam po uzgodnieniu telefonicznym - pół godziny roboty (ściągnięcie koła, ściągnięcie opony - okazało się, że mam radialkę i jakiś laik poprzednio założył mi tył na przód - wymiana wentyla, założenie opony, wyważenie, montaż koła) - 30zł po bożemu, bo prawie niedziela była.
Naprawdę polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum