Wysłany: 2008-10-29, 08:43 Pokaż piersi a powiem ci kim jesteś :)
Hmm... ciekawe
06.gruszka.jpeg GRUSZKI - pełne piersi o wydłużonym kształcie gruszki Należą prawdopodobnie do kobiety z duszą artystki. Prawdziwa wirtuozka łóżkowych gier - lubi seks we wszystkich wariantach.
Plik ściągnięto 24132 raz(y) 14,06 KB
04.ananas.jpeg ANANASY - piersi o kształcie owalnym Nosicielka tego skarbu często jest kobietą sukcesu, nie przeszkadza jej to jednak w ujawnianiu swojej romantycznej natury. Takie kobiety cechuje wierność, kto zdobędzie ich serce nie musi się martwić, że zbyt szybko je
Plik ściągnięto 24132 raz(y) 15,23 KB
02.pomarancz.jpeg POMARAŃCZE - nie za małe, okrągłe piersi Kobieta o takich kształtach jest pewna siebie, uparcie dążąca do celu. Seks nie odgrywa w jej życiu takiej roli jak wzajemne zrozumienie i partnerstwo.
Plik ściągnięto 24132 raz(y) 14,01 KB
01.melon.jpeg MELONY - duże, okrągłe piersi Można odnieść wrażenie, że kobieta o takich piersiach ma dobrze rozwinięty zmysł macierzyński. Nie dajcie zwieść się pozorom. Właścicielki melonów lubią być rozpieszczane i podziwiane. Natomiast czas na seks... znajdują rzadk
Plik ściągnięto 24132 raz(y) 20,77 KB
03.wisnie.jpeg WISIENKI - bardzo małe piersi Wyjątkowo dowcipna i inspirująca przedstawicielka płci pięknej. Zawsze gotowa do podjęcia zabawy. Wspaniała towarzyszka zarówno w zwykły dzień jak podczas urlopu. Szczerze zainteresowana sprawami seksu.
Plik ściągnięto 24132 raz(y) 13,63 KB
05.cytryna.jpeg CYTRYNKI - sterczące, wysunięte ku przodowi Kobiety o takim biuście są pełne życia i potrafią się same z siebie śmiać. Szukają w związku równowagi, dlatego nie lubią niezaplanowanych sytuacji.
Plik ściągnięto 24132 raz(y) 17,12 KB
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
No to teraz czekamy na zdjęcia forumowiczek, żeby dowiedzieć się jaką mają duszę
Silvo napisał/a:
glizda, dawaj pierwsza...
Ale wymyśliliście
Mogę tylko napisać, że jeśli o mnie chodzi to jestem hmm.. wyjątkowo dowcipną i inspirującą przedstawicielka płci pięknej lub pełna życia i potrafi się sama z siebie śmiać samej trudno mi to określić
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum