Wysłany: 2008-12-02, 22:12 TNI.SG zapraszam do współpracy
TNI.SG zapraszam do współpracy
Szukam poważnych osób do zarabiania poważnych pieniędzy poza swoją regularną pracą.
Lubisz pomagać innym? Jesteś kreatywny/kreatywna ? Tak. To mam dla Ciebie propozycję możliwość współpracy w czasie wolnym od innych zajęć.( w postaci dochodu pasywnego) Wymagana wcześniejsza rozmowa kwalifikacyjna. Zapraszam serdecznie tylko do kontaktu poważne osoby aby poznały firmę Top Trendy. www.adrmik.pl Wszystkich którzy są zainteresowani współpracą, niezależnie, czy mieszkają w Polsce, Europie czy gdziekolwiek w świecie.
Zapraszam codziennie po 16:00
Kontakt:
Adrian Mikuła
Tel.691-232-546 po 17:00
www.adrmik.pl
_________________ Patrz na swoj cel prosto a nie na boki...
Kolejni naciągacze... Obejżałam wszystkie te prezentacje i tak sobie myślę, że człowiekowi większej sieczki z mózgu nie idzie zrobic - bardziej zaplątac sie tego nie da
Poza tym "wplac tylko 140 czy tam 160 zl (nie pamietam juz dokladnie) przeciez to nie duzo"... Taaa... A musisz znaleźc kilka osób, które wpłacą też te pieniądze, żeby się wpisac i żebyś ty mógł zarabiac i tak w kółko. Te osoby muszą znaleźc nowe, te nowe kolejne...
A póżniej ludzie chodzą na policję, że naciągacz, że wpłaciły pieniądze i nic z tego nie mają...
_________________ "Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, sam fakt, ze żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić."
Reinhold Schneide
Kolejni naciągacze... Obejżałam wszystkie te prezentacje i tak sobie myślę, że człowiekowi większej sieczki z mózgu nie idzie zrobic - bardziej zaplątac sie tego nie da
Poza tym "wplac tylko 140 czy tam 160 zl (nie pamietam juz dokladnie) przeciez to nie duzo"... Taaa... A musisz znaleźc kilka osób, które wpłacą też te pieniądze, żeby się wpisac i żebyś ty mógł zarabiac i tak w kółko. Te osoby muszą znaleźc nowe, te nowe kolejne...
A póżniej ludzie chodzą na policję, że naciągacz, że wpłaciły pieniądze i nic z tego nie mają...
Witam Nie rozumiem Pani odpowiedzi
Nie my ustalamy cenę za opłatę manipulacyjną tylko firma w kazdym MLM jest jakaś wpłata za starter Pani myśli ze stworzenie narzędzi które dysponujemy mozna zrobic za 0zł jest Pani w błędzie . My nie szukamy osóbó na etat tylko do wspłópracy Bo produkt jest numer 1 jeśli chodzi o jego obronę o produkcie można poczytać na naszej www.fenomennoni.pl/adrianmikula . Jak by Pani wiedziała dużo o MLM to by Pani takich pytań nie zadawała poniewaz wiadomo ze w kazdym MLM chodzi o sprzedaż a my nie sprzedajemy tylko budujemy Prosumentów.. A to co innego niż Pani myśli..
A po 2 nie mamy czasu na głupie beznadziejne dyskusje
Dlatego mamy swoją technikę i tak działamy i osiągamy sukces,,
A Pani nam w tym nie przeszkodzi .. BO jest to temat tak ważny jak każdy dzień jest ważny..
A co do prezentacji to same prezentacje mówią o co chodzi i dlatego najpierw trzeba zrozumieć krok 1 a potem iśc do kroku 2. a nie kork 1 i potek odrazu krok 2 bo tutaj robi sie mętlik
Pozdrawiam.
_________________ Patrz na swoj cel prosto a nie na boki...
Skoro ten produkt jest nr 1 to czemu nikt o nim nie slyszal?? Tzn o soku z noni słyszałam a nawet piłam, tylko, że to jest produkt ogólniedostępny w dobrych aptekach i nie wiem po co wokół niego robic tyle szumu?! To tak jakby przereklamowywac sok pomarańczowy...
A poza tym cale to gadanie przypomina mi zapewnienia przy wizytach Swiadków Jehowy - tak samo wszystko ubarwiaja, ze trzeba najierw zrozumiec...
_________________ "Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, sam fakt, ze żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić."
Reinhold Schneide
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-12-03, 08:36
Proszę napisać prosto i jasno na czym polega praca i na jakich zasadach jest wynagradzana, w przeciwnym razie post zostanie usunięty. Prosument to zbyt szerokie pojęcie i może być rozumiane na kilka sposobów.
Teoretycznie prosument to połączenie dwóch słów: producent i konsument. Jest to ktoś, kto korzysta z produktu (konsumuje go) a jednocześnie ma udziały w jego sprzedaży.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-12-03, 17:43
mareks, w kredycie argentyńskim nikt za nikogo nic nie płaci. Przynajmniej jeśli mówimy o samym pomyśle. Każdy płaci za siebie. I jeśli nikt z systemu się nie wyłamie to za nikt za nikogo nic nie musi płacić.
Ale to temat na odrębną dyskusję. Koniec wątku w tym temacie. Jeśli chcemy kontynuować dyskusję o kredycie argentyńskim proponuję aby moderator wydzielił wątek.
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum