Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-12-16, 16:42
A „wystawki” na naszym rynku? I w tym samym gatunku, w Wierzchlesie za kościołem, ktoś na podwórku ma coś podobnego, ale czy kuchenkę gazową tam znajdziesz, nie gwarantuję .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
szkoda że wcześniej nie wiedziałem że potrzebujesz kuchenki. powiedz mi do jakiej kwoty i jakie funkcje kuchenka ma posiadam a postaram się dowiedzieć coś na ten temat. Zapraszam do siebie na ul. 18 stycznia 78
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2008-12-17, 19:31
Czarny ,ma gotowac ,poprostu a jakby miała rożen na gaz to byłby full wypas Do jakiej kwoty?Jak najrtaniej rzecz jasna.Jesli miałabym sporo zapłacic wole wziąć na ratki A na 18 ego stycznia to gdzie konkretnie?
koło apteki .
Podowiadywałem sie iniestety nikt z moich znajomych nie posiada kuchni. Jedynie taka pod zabudowe.Jak by mi sie cos udało jeszcze gdzieś znaleźć to dam znac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum