Zakładam temat gdzie mogłybyśmy się wymieniać opiniami o sprawdzonych przez nas kosmetykach
Może ja zacznę.
Mogę polecić antyperspirant Etiaxil. Można go dostać jedynie w aptece i niestety nie jest tani, ale naprawdę pomaga!
Dobra rzecz dla tych, którzy wypróbowali masę antyperspirantów z marnym skutkiem. Mały, 12,5 ml, ale wydajny, bezzapachowy specyfik stosuje się na noc na początku codziennie, później co kilka dni, ja ostatnio stosuję go raz na 1,5 tygodnia i starcza mi. Może przez pierwsze dni piec, więc najlepiej kupić do skóry wrażliwej. ja akurat taki używam i jest dobrze W dzień zwykły antyperspirant. Ten "regulator pocenia" sprawia, że naprawdę się nie spocisz! W końcu mogę nosić kolorowe bluzeczki bez leku że będzie widać plamy potu pod pachami.
thumb.php.jpg
Plik ściągnięto 39848 raz(y) 3,58 KB
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Również go polecam, pierwszy kupiłam jakieś pół roku temu. Rewelacja jeśli chodzi o brak plam na bluzkach, brak zapachu oraz mokrych śladów. Jeden minus, można go stosować dopiero 48 h po depilacji.
Ogólnie duży +! Ten mały negatyw przy tak dużej liczbie plusów ginie.
Faktycznie cena jest wysoka, ale skoro kosmetyk jest jej wart.....
Ja polecam peeling do ciała (cukrowo kawowy) z firmy Biochemia Urody.
Kosmetyki są dostępne na stronie www.biochemiaurody.com.
Kosmetyki robi się samemu z przysłanych produktów. Fajna zabawa, a jakie efekty....
Poza peelingiem mają mnóstwo innych rzeczy.
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
A ja nie mam problemu z nadmiernym poceniem się, plamami pod pachami , a Wam mogę współczuć. Dobrze, że znalazłyście odpowiedni antyperspirant.
Jeśli chodzi o wory pod oczami to zgadzam się z Dominiką - lodowe maseczki albo lód
Jeśli chodzi o krem przeciwzmarszczkowy to polecam Nivea Visage Q10 Plus na noc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum