Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2005 Posty: 407 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-12-14, 20:21
Na pewno się pojawię ale nie wiem jeszcze o której. Mam nadzieję, że jak zacznie się o 19 to nie skończy się już o 20
Ps. Rozumiem, że Red przygotuje dla Nas jakąś wypaśną loże
Marcin [Usunięty]
Wysłany: 2005-12-14, 21:52
Miki napewno się nie skończy o 20 Ja Ci to obiecuje
Nie wiem, czy red czyta pozozstale watki z forum oprocz tego o testarossie
Raczej nie czytam ale skoro dostałem linka to przeczytałem.
Co do loży czy boksu - jak kto woli - watpie czy zmiescimy sie w jeden boks więc moze raczej kilka stolików?? No chyba ze będzie max. 8-10 osób, to wtedy na siłe może być box.
Postaram się pojawić na 19. Nie będe natomiast zbyt długo ponieważ w sobotę trzeba do szkoły uciekać. Ferbik groził, że użyje wobec mnie przemocy także zgłosze się dobrowolnie.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2005-12-16, 22:54 ]
Ehh ja już jestem w domu. Niestety musiałem Was opuścić najszybciej ale żal mi bo widziałem, że spotkanie naprawde się rozkręcało i lista obecności była bardzo bogata. Mogę mieć tylko nadzieje, że dobrze się bawicie chociaż w sumie tego to jestem pewien. Ehh ta nieszczęsna polibuda zawsze musze być poszkodowany, musi mi zabierać praktycznie każdy weekend
Pomimo widocznej gołym okiem segregacji stołu (za długi, a za mało szeroki! :)) spotkanie było lepsze niż dotychczasowe i myślę, że nie ma co aż tak narzekać specjalnie :>
Ciesze sie, ze udalo sie zgromadzic was tylu w taka DogowoInTheFogową pogode
Pozdrowienia dla (alfabetycznie): Archdevila, Basi, Combita, Dominiki, Eweliny, Jaro, Lesia, Mika, Marcina, Mariosa, Reda, Robo, Tomka. To chyba wszyscy, ktorzy dopisali. No i pozdro dla barmana atosa i dla zlej daff, ktora na forum wysyla ludzi na rekolekcje a bala sie podejsc nawet przywitac
Ja również wszystkich pozdrawiam.
Bardzo skutecznie zapomniałam o tym dlaczego tu przyjechałam. (szkoda ze to tylko działa chwilowo) I nie załuje pomimo małego bólu głowy.
Dzieki.
a! tak btw. prosicie mnie o zamowienie piosenki a nikt nie idzie balowac. tak sie nie robi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum